fredag 16. august 2013

Utfordring #91 - Blomster

Hei alle sammen!

Da er vi allerede kommet til midten av august, sannelig går det nå fort mot høsten, kjøligere kvelder og kortere dager. Allerede nå merker i allefall jeg at det er litt kaldt drag i luften om morgen. Men gode soldager kan komme både plutselig og ofte selv om vi nærmer oss september.

Ny utfordring kommer altså i dag, og nå ønsker vi å se BLOMSTER. Mye blomster, eller lite, men blomster vil vi se. Helst masse, men også blomster i mønsterark aksepteres. Lag gjerne en layout, en eske, hva du vil, så lenge du følger våre regler som som alltid står i sidebaren.

Utfordringen er sponset av Familieskatter. Utfordringen løper til 30. august 2013 kl 22. Legg inn ditt bidrag i Inlinkz (frosken) under.

Vi i designteamet har som alltid litt inspirasjon til deg. Klikk på navnene så kommer du direkte til våre jenters flotte blogger:

DT Cathrine
Til mitt kort har jeg brukt motiv fra Saturated Canary, fargelagt med Copics (fargene er skrevet ned i bloggen min her). Jeg har pyntet kortet med blomster fra Wild Orchid Crafts og The Ribbon Girl.
Designpapirer kommer fra Maja Design. 
Håper dere liker! 

Et gammelt stykke mønsterpapir fra "Creative imaginations" Digi stempel fra Kenny K farvelagt med Promarkers. De sorte blade er lavet med "Flourish leaf Strip" fra Cherry Lynn. Blomsterne er vist nok fra Prima

Jeg har brukt papir fra Maja (foruten Bazzil), motivet fikk jeg av Gro på et Ski-treff en liten tid tilbake. Motivet er fargelagt med Copics. Blomstene er fra WOC. Ellers diverse pynt laget med Magnolia doohickeys, Tim Holtz dies og filmstrip og ticket, teksten er stanset ut med die fra Whimsy Stamps. Knappen er fra stasjet mitt. Osteklut dyttet bak hele motivet. 

Jeg har brukt papir fra Pion Design og kort og godt. Motivet er fra Pretty Little Stamps motivet er fargelagt med Copics. Blomstrene er storsett fra "I am Roses". Eller har jeg brukt doilies og halv perler.

DT Ane 

har brukt pion ark, blonde serviett,
 blonde fra ukjent, blomster fra woc og div andre.
hjerte dies fra nellie snellen? 
tekst stempel fra kort og godt.

DT Kirsten


Jeg har forsøkt meg på en noen ATCer (Artist Trading Cards). Jeg ønsket å gjøre noe annet ut av utfordringen "blomster" og brukte løvetannstempel som blomst. Jeg har brukt ulike bakgrunnsteknikker med dylutions sprayer, Yes- paste og embossingpulver. Jeg har også prøvd ut å det å lage stensiler selv. Stensilen med tannhjul er en fil fra Silhouette, mens de andre stensilene (tall, Love-teksten og rundingene) er hjemmelaget. Sommerfugler fra Graphics 45. Sorte tannhjul er dies fra Tim Holtz. Tannhjul i sølv er skåret ut med silhouette.Photobucket