lørdag 30. oktober 2010

Halloween Bonus!!

Det er på tide med en liten BONUS oppgave igjen, syns dere ikke!
I anledning Halloween, tenkte vi at det kunne være morro å se hva dere kan lage :D Det er jo ikke stor feiring i Norge, Danmark og Sverige enda på dette. Men det øker i stor grad hvert år...


Bonusutfordringen går ut på at du rett og slett skal lage noe til/for/om Halloween! :D

Og du har 1 uke på deg!!
Kåring av vinner vil skje innen et par dager etter frist er gått ut, og vinneren vil bli kåret via Random.org ;)
Og de som blir med på vår bonus utfordring, blir med på trekkningen av en lekker lekker premie ifra vår sponsor Nikki Sivils (ta en titt lengre ned)
Hiv deg med da vel!! :D


Noen av oss i teamet har kastet oss på denne utfordringen, og vi har scrappet med produkter vi har fått fra Nikki Sivils.
Her er litt Halloween-inspirasjon;

Linda

Har brukt ark, album og stempler fra Nikki Sivils Kit. Ellers har jeg brukt mye grugeboard (sikkert feil skrevet her akkurat nå men) fra Tim Holtz. Jeg har altså laget et halloween album, som jeg skal lime inn bilder av ungene om mannen husker å ta bilder av dem på halloween LOL


Jeanette
Jeg har brukt Nikki Sivils (?) ark og stempelene, mottatt i dt-pakken. Ellers har jeg brukt en QK-dies (katten). Klippet ut et lite spøkelse fra arket jeg fikk og lagde en brad (med mitt lite brukt bradmaker-set). Ellers har jeg brukt Tim Holtz film strip og MS utstansere.


Guro

Har kun brukt papir og stempel fra Nikki og orange bazzil

Premien er et flott Scrapbooking Kit med ark etc ifra Nikki Sivils Scrapbooker!


Link ditt bidrag opp med dirkekte link til Mr. Linky innen 6. November klokka 20:00
Fra en blogg eller et åpent galleri :) Har du ikke blogg ol, kan du sende ditt bidrag på mail til kortomania@gmail.com (mrk ditt bidrag med navn og utfordring)