søndag 14. februar 2010

Utfordring 11

Hei alle sammen. Og velkommen til ny oppgave her på Kort O Mania. Men først vil jeg bare benytte anledningen til å takke dere alle sammen der ute, som leverer inn slike flott bidrag hver gang og gjør vår jobb vanskelig å velge :) Vi fikk Over 100 super flotte bidrag denne gangen, Kjempe gøy!! Herlighet!! Tuuuusen takk!
Og så vil jeg takke dere personlig, for den flotte mottagelsen jeg har fått her inne. Jeg skal da ta over for Anne Bente, som etter personlige årsaker stepper ned, Og jeg håper bare at jeg kan gjøre en like god jobb som Anne Bente har gjort så langt :) Jeg er kjempe glad for å få med meg Anne Bente videre på ferden som en av dem herlige jentene i DT! :) Og selv om dette blir en Norsk, LA OSS HELLER KALLE DET DET EN NORDISK utfordringsblogg nå, holder vi på våre danske aner og bytter ikke adresse og enkelte ting forbliver (;)) som dem er :) OG jeg håper alle våre kjære deltagere fortsetter sammen med oss. Uten dere, hadde ikke vi hvert her vi er nå!! Tusen tusen takk :) På venstre sidebar finner dere noen få endringer som er blitt gjort. Ny mail adresse som dere kan ta kontakt med oss på. Og nå kan dere levere inn bidrag helt fram til klokken blir 20.00 på dem aktuelle datoene :)

Og NÅ til vinneren av Utfordring 10 - oppgaven var en fri oppgave og lag på lag.
Etter mange runder på ''bakrommet'', det var riktig vanskelig denne gangen, er vi kommet fram til at Vinneren er;


Papirscrappa!
Med dette flotte bidrage her;


Grautlerer så utrolig mye. Send oss en mail med navn og adresse så får vi videre sent din iformasjon til Hobbyboden

Og så da dere!!! Tid for ny Utfordring:

Denne gangen vil vi se STERKE FARGER, riktig PANG farger. Utover det, kan dere lage hva dere vil, om det skulle være kort, esker etc...

Vi gleder oss kjempe mye til å se hva dere kreative sjeler kommer til å lage til oss denne gangen!

Her er hva Design Teamet har kommet opp med;

Aud Kirsten
Anne Bente

Lisette

Hege

Heidi

Jeanette

Linda


Vi er så utrolig heldige å har fått med oss Scrappebutikken og Nettbutikken Scrappegodis til å sponse premien for denne utfordringen! En herlig, fargerik og sprudlende pakke med godsaker!

Frist for innlevering er 28 Februar klokken 20.00
link ditt bidrag direkte i Mr. Linky og merk bidraget ditt med navn/nick, Har du ikke blogg send oss en mail med ditt bidrag, merk mail med hvilken utfordring og gjerne bildefilen med navn/nick. Tusen takk :)

Happy Scrapping!!
klem fra Linda og resten av Kort O Mania jentene! :)