søndag 28. februar 2010

Utfordring 12 - 01 Mars 2010

Riktig god morgen godt folk! :)
Og Velkommen til ny måned, ny uke og ikke minst ny Utfordring!

Først vil vi bare få sagt hvor mye vi har kost oss ved å gå på besøk hos alle dere, og se på alle dem super flotte og herlige fargerike bidragene dere har sendt inn!! :) Vi fikk inn totalt 59 flotte kort av dere! Tusen takk :)

Og siden det er Random.org som trekker ut vinner denne gangen, ville vi i Design Teamet likevel dra fram en del favoritter. Som vi syns fortjener å vises fram litt ekstra. Så her kommer det et lite SlideShow av dem;Og den heldige Vinneren av Utfordring 11, og en flott flott premie fra Scrappegodis, ER;


utav 1-59 stykker, endte Random.org på tallet 54!

Og der ligger altså det første bidraget vi fikk inn på mail av
Aase Anna!!

GRATULERER så utrolig mye!!

Send oss en mail med ditt navn og din adresse, slik at vi får sendt deg din flotte premie fra Scrappegodis :) GRATULERER! :)

~~~~~~

DA er vi kommet til ny oppgave dere!!
Denne gangen vil vi se BLONDER på kortene deres, eller hva du måtte ønske å lage, utover det står dere fritt :)


Vi i Design Teamet er så utrolig heldige og er blitt Sponset med et stempel fra Mo's Digital Pencil too, en av våres månedsponsorer denne måneden, med digital stemplet; "Birthday Fairy" . Noen av oss har egne private stempler fra MO's og har brukt disse.
Her er hva Design Teamet har laget med MO sine stempler;


Aud Kirsten


Heidi
Jeanette

BenedicteHege
LisetteAnne Bente
LindaPremien denne gangen er sponset av;

Og dem gir 1 heldig vinner ikke mindre enn 3 valgfrie Digitale Stempler!! Gled dere og masser av lykke til :) :) Vi gleder oss i hvertfall til å se hva dere lager til oss denne gangen!

Last opp ditt bidrag med direkte link i Mr.Linky innen 14 Mars 2010 klokka 20:00
Har du ikke blogg kan du sende ditt bidrag med mail til oss på kortomania@gmail.com
Og vi setter pris på om dere setter navn på deres bidrag :)


Klemmer fra Linda og resten av jentene av Kort O Mania


Måneds sponsorer for Mars 2010

Heia alle sammen. Da starter vi friskt på en ny måned i morgen. Og i morgen vil vi også komme med en ny utfordring!! Vår utfordring nummer 12!
Så ikveld tenkte jeg at det passet å legge ut litt informasjon om våres sponsorer i Mars.
Vi er så heldige å få med oss 2 flotte forhandlere som lager både ''vanlige'' stempler samt at dem har spesialisert seg for Digital stempler. Og vi i Design Teamet har hvert så heldige og fått digitale stempler å leke med fra begge forhandlerne. Og det er disse dere vil se oss bruke i Mars måneds design team kreasjoner :) Først ut er Mo's Digitale, hvor vi har fått et utrooolig herlig motiv, som dere vil se de fleste av oss har brukt på neste utfordring:)
Og så kommer Moia Scrapbooking, i slutten av mnd, hvor vi har hvert så utrolig heldige at vi ha fått lov til å plukke ut hvert vårt Digitale motiv. Mange herlige motiv å velge mellom, absolutt.
Ta en titt innom våres sponsorer for Mars måned da vell!! :)

Her kommer en liten presentasjon av dem begge;

Mo's Digital Pencil too!
Mo's Digitale er startet og drevet av Mo Manning. Hun lager hovedsakelig Digitale Stempler, men har også gitt ut en del av sine populære motiver i rødgummi stempler:) Hun er til vanlig en barnebok forfatter og illustrator. Ta en titt innom hennes butikk; http://digitalpenciltoo.com og ikke minst hennes blogg; www.digitalpenciltoo.blogspot.com og hennes utfordringsblog; www.mosdigitalchallenge.blogspot.comMoia Scrapbooking
Moia Scrapbooking er et lite firma som designer digitale stempler, umonterte gummistempler og filer til Silhouette/Craft Robo. Moias Scrapbooking eies og drives av Ann-Margret Sørli Hågensen, hun jobber som designer, og tar gjerne oppdrag fra butikker og andre som ønsker å få laget egne stempelplater.
Ta kontakt med Moia Scrapbooking på e-post: a.haagensen@bbnett.no

Besøk Moia Scrapbooking sin nettbutikk: http://kreativ.epla.no

Ellers vil jeg og bare si at jeg kommer tilbake med vinneren av utfordring 11 i morgen, og det vil bli trukket ut vinner gjennom Random.org
Men vi i DT syns det er kommet så utrooolig mange flotte bidrag til vår fargerike oppgave, og vil gjerne dele med dere noen av våres favoritter :)