lørdag 5. september 2009

Må jeg precentere DT

Jeg er MEGET glad for at så super dygtige piger vil være med i DT på bloggen her, vi glæder os alle til at komme igang,;) 10000 tak til Linda som hjælper mig med opsæt :)
~~
Må jeg precentere;

Lisette
Jeg hedder Lisette, bor i nordsjælland sammen med min mand og vores datter.Til dagligt er jeg pædagog i en natur børnehave.Når jeg ikke er på arbejde,så går meget af min tid med at scrappe. Jeg har scrappet, sådan for alvor, siden november 2005.Jeg elsker blomster, knapper, blonde, distress ink, sandpapir, bling og glimmermist.Det sidste års tid, har jeg også kastet min kærlighed på at lave kort. Det hygger jeg mig rigtig meget med og så det hurtigere end at scrappe.

~~~~~~~~

Aud Kirsten
Er 68 modell. Bor i Eiken i Vest -Agder. Jeg er gift og har fire barn født i -93, -98 , 2001 og 2005 , 3 gutter og 1 jente (yngst). Begynte så smått med stempling og kortlaging i april 08.

~~~~~~~~

Linda
Jeg er ei snart 30 år gml jente fra Kristiansand, Norge. Men bor i mannens hjemby, Tvedestrand, sammen med familien. Vi har to nydelige jenter sammen, Karoline som er 3 1/2år og Viktoria som er 17mnd :)Jeg startet med scrapbooking i 2005, Og jeg blir bare mer og mer hekta for hvert år :) Jeg har ikke noe typisk scrappestil, liker litt av hvert. Men stort sett går det i vintage, men også cleane & simpel. Jeg eeeesker bling og blomster! og jeg lager omtrent ikke en eneste kreasjon uten svertdede kanter!Jeg scrapper stort sett Layouter med bilder av mine barn, men i det siste året har jeg laget mer og mer kort også, og det er kjempe gøy. små søte prosjekt som man ser fort resultater på :)Jeg er så utrolig glad for å få bli med i denne flotte gjengen til Anne Bente, og gleder meg stort til min del av jobben som DT-medlem og ikke minst å få jobbe med disse flotte jentene i DT!Stor tusen takk til Anne Bente for at hun ville ha med meg, setter jeg veldig stor pris på :)Dette blir gøy jenter! :)klem fra Linda

~~~~~~~~

Benedicte
Heter Benedicte ,er 26 år, og samboer med Kay Eric. har en sønn på 2,5 år, og venter barn nummer 2 i februar 2010.har drevet på med kortlaging i ca 1 år no. liker å prøve ut forskjellige brette-teknikker. ellers veldig glad i å bruke bilder på kort, og i vintage-stilen.

~~~~~~~~

Hege
Begynte å scrappe ca. 2000, lager både kort og LO'er. Liker å bruke mange teknikker og materialer. Papir, stoff, plast, metall, knapper, brodering, søm, perler, blomster, glossy accent og mye forskjellig. Liker å variere, forsøker å begynne på nytt hver gang jeg har et prosjekt. Kjøper ark jeg liker - og noen jeg ikke liker. Alle gir meg utfordringer og liv i prosjektet. Jeg er - 58 modell, bor i Bærum, Akershus, enke i over ti år og har fire flotte barn 22, 24, 26 og 28 år, alle ute av heimen. To barnebarn på 5 og 7 år. Har i alle år vært hjemmeværende. Om et par måneder har jeg innredet et scrapperom, med sovesofa for barna når de er hjemom.Blir kjempegøy å være med i teamet.
http://bestevenn-bestevenn.blogspot.com/

~~~~~~~~

Anne Bente

Anne Bente,kommer fra det mørke vestjylland,er bidt af en gal scrapper, jeg laver rigtig mange Loer,og en del kort også, gift, har været det i snart 31 år, har 2 døtre og 5 skønne børnebørn,og 3 perserkatte. jeg scrapper mest til mine børnebørn, og jeg hygger mig rigtig med , har lavet kort i rigtig mange år.

http://annebenteslillested.blogspot.com/