onsdag 4. januar 2012

Vinneren Av Utfordring 52 + en opplysning

Velkommen!
Nå skal vi endelig få kåret vinneren av utfordring 52!
Nå har dere vell ventet lenge nok kan jeg tenke meg!
Håper dere har hatt en herlige Julefeiring og ikke minst en riktig god nyttårs feiring! :D
Det er oss jentene i design teamet som har stemt fram vinneren,
Og;

Den som stikker av med en flott premie i fra vår
sponsor

'Robyn's Fetish Digital Stamps And More'...ER:


Dette søte kortet her:

Og den som har laget dette kortet er:


Unnirinde!!Gratulerer så mye til deg
!! :D
Send oss en mail til kortomania(at)gmail(dot)com med din kontakt informasjon.
Og vi vil gi deg videre instrukser for å motta din premie!

Du kan nå pryde bloggen din om du vil, med vår vinner button;
Om du heller vil ha blinkien som ligger i venstre sidebar, legg inn denne adressen i http gadjeten din: http://i357.photobucket.com/albums/oo13/selgmer/Vinnerbuttonnorsk.gif


***

De heldige som kom iblandt Design Teamet sine favoritter, og som kan pryde bloggen sin, om de vil, med vår 'favoritt' knapp:Kan dere se i Collagen her:


klikk på bildet for å se det større
En Liten Annonsering:

Vi har desverre måttet si farvell til enda 2 medlemmer i teamet vårt nå på nyåret.
Både Heidi (O'Heidia) og Camilla har desverre måtte trekke seg grunnet andre forpliktelser og familie interesser. Desverre har ikke tiden strukket til slik de hadde håpet på :)
Vi ønsker disse 2 herlige jentene lykke til videre med nye prosjekter, familie og annet. Og håper vi ser dem titte innom oss i ny og ne!
Takker deg Heidi for den flotte lange tiden du har hvert med oss, du kommer til å bli savnet for dine fargerike og herige kreasjoner og Camilla takker vi for at du ville ta sjansen og prøve å ta del i vårt team, veldig synd at tiden ikke strakk til slik vi håpet på :D
Takker igjen for flott innsats og ønkser dere hell og lykke framover!

Kort O Mania mangler da 3 stykker for å ha et ''komplett'' team, og vil med dette komme tilbake, om ikke så lenge, med et innlegg om en Design Team Call.
Om du allerede nå kjenner at du gjerne vil ta en sjanse, så gjør det! Send oss en mail da vell og merk DT-call på mailen din, så tar vi en titt vi vet du ;)
Men den ''offisielle'' annonsen vil komme medio Januar!


Husk at du enda har tid til å delta på vår utfordring som pågår nå!!
vi har satt frist på den til 5 Januar!!
Og NY utfordring vil bli annonsert samme dag!!!
Så her får vi rikelig med oppgaver å kose oss med :D
--


Photobucket

Månedens Sponsor Januar 2012

Det er blitt Januar 2012!
Godt Nytt År Alle Sammen!! :D


Nytt år og ny måned betyr jo at vi skal presentere for dere hvem som er våres sponsorer!
For hele 2012 året kan vi glede dere med mange herlige sponsorer, som dere kan finne på venstre sidebar her i bloggen. Hvor dere vil se at det er kommet litt 'nye' navn i år og det er vi veldig glade for at vi kan presentere :D Men også har vi med oss mange av våre herlige trofaste sponsorer i år igjen, og det er vi veldig veldig glade for :D :D

For Januar 2012 har vi den glede å presentere som denne månedens sponsorer:

3ndypapir.no
Er igjen en av våres flotte sponsorer for året og
For å friske opp hukommelsen litt - her er litt historie om 3ndy:
3ndypapir er en liten norsk produsent av mønsterpapir for scrapbooking, kortlaging og papir-hobby.
3ndypapir ble startet av Lene Solhaug, Vibeke Spigseth og Gudrun Loennecken i 2007. 3 Kreative, papirglade damer, med en drøm om å lage mønsterpapir til norske papir-elskere. Derav navnet 3ndypapir.
Vår første kolleksjon var julekolleksjonen 2007. Dette ble en overveldende suksess, og selv om Vibeke sluttet i 3ndy etter den første lanseringen fortsatte Gudrun og Lene videre.
Firmaet har i løpet av de siste 2 1/2 årene vokst til en sor suksess både her i Norge og internasjonalt.
Lene og Gudrun har reist rundt og holdt kurs, vært på messer og treff og blitt kjent med mange, mange koselige papir-entusiaster i Norges land, og vi har satt utrolig stor pris på all skryt og all oppmuntring, og å se alt det vakre som lages med våre papirer gjør oss utrolig stolte og glade.
I 2010 valgte Lene å slutte som eier og designer i 3ndypapir, for å kunne bruke mer tid med familien, og å jobbe i deres familie-firma.
Men 3ndypapir forsvinner ikke av den grunn. Gudrun fortsatte videre alene og lanserte både en sommerkolleksjon "secret garden" og en julekollekjson ''Hilsen Gudrun'' i 2010.
Og har NÅ kommet med Vår kolleksjonen for 2011 som heter; ''Sweethart''

3ndypapir ble startet fordi vi alle 3 hadde en drøm om å designe mønsterpapir - denne drømmen lever videre, og det er selvsagt på grunn av alle våre trofaste kunder og fans at vi har fått dette til å bli en suksess-bedrift.
TUSEN TAKK!

Gudrun


Her finner dere bloggen til 3ndypapir, en utrolig flott og inspirerende blogg hvor du finner idéer og ikke minst herlige tutorials av alle slag! Absolutt verdt en titt innom!! :D
Og HER finner du hoved siden til 3ndypapir.no***

The Paper Shelter


I år har vi fått med oss The Paper Shelter Digi Stamps, og de sponser med gavekort i nettbutikken sin! Hvor du finner de utroligste og søteste digi motivene vi har sett på lenge! :D

Her er hva de sier om seg selv (engelsk tekst):
If you are looking for fun, cute and lovely digi stamps for your paper-crafting or web design projects, The Paper Shelter is your one-stop boutique! This growing catalog of high-quality digi stamps with many different kind of options offers a multitude of themes such as everyday items, holidays, special occasions, children, adorable characters and creatures. Stamps are available in standard black and white line art, as well as in pre-colored format. Images are wonderful for coloring and make perfect additions to greeting cards and scrapbook albums.


-----
her finner du utfordringsbloggen for the paper shelter og her finner du nettbutikken :)


http://www.folkvangar.com
http://www.thepapershelter.com/

~~~~~~~~~~~~~~~~

Dette var vår måned sponsorer for Januar 2012.
Er det noe du lurer på eller ikke forstår i teksten er det bare å sende oss en mail på
kortomania@gmail.com - så svarer vi så godt vi kan :D

If there is anything you like us to transelate, if you can't understand what we've wrote, just send us an e-mail and we will try to transelate as best as we can :D

Photobucket