mandag 15. april 2013

Presentasjon av nye DT-jenter hos Kort 'o' Mania!

Hei alle sammen!

Vi vil aller først på det aller sterkeste beklage at det har tatt altfor lang tid å komme frem til og ikke minst annonsere nye DT-medlemmer her hos oss.

Vi ønsker å takke alle som søkte hos oss, det var hyggelig at så mange ønsket å bli endel av teamet vårt.

Det var vanskelig å finne de to vi nå har kommet frem til. Dette fordi det var så mange flinke som søkte! Til sist fant vi frem til to flotte jenter, som vi håper vil trives hos Kort 'o' Mania, og bidra til en levende flott blogg, og levere bidrag i høy klasse! :) Og ut fra det som disse jentene har levert til morgendagens nye utfordring, kan vi love at dette vil bli bra! :)

Her er første jente ut:

Cathrine:
 

Jeg heter Cathrine, og jeg kommer fra Alta i Finnmark. 
Jeg er mamma til ei jente på 3 år og bor sammen med henne og min samboer Jørgen. Min jobb er en av mine hobbyer og er utdannet frisør og jobber på Picasso på 10. året. Jeg trives utrolig godt i jobben, hvor jeg kan leke meg gjennom arbeidsdagen. Herlig å kunne være kreativ dagen lang.

Jeg har alltid vært glad i å syssle med ting. Jeg husker at bestemor lærte meg å strikke når jeg var 6 år gammel. Jeg elsker å strikke og hekle, og symaskina får en sjelden gang svingt seg litt den også. I 2009 fikk jeg øynene opp for scrapping, da en kollega av meg hadde lagd advendtskalender til meg av fyrstikkesker. Jeg hadde aldri sett noe så spennende før, og var solgt med en gang hun viste meg utstyret sitt. Så når bursdagen min kom, fikk jeg Cuttlebug i presang av samboeren. 
Jeg tror han angrer litt innimellom, hehe..

Om kvelden når jenta mi har lagt seg, elsker jeg å gå på rommet mitt å sitte å jobbe med kort. Jeg har aldri prøvd meg på LO (er ikke en fødte fotograf). Lager nok mest kort i vintage/shabby chic stil, men er morsomt å å prøve litt andre stiler også.
Siden jeg begynte med Copics har jeg har tatt 2 kurs i Copic, og syns det er spennende å fargelegge med tusjene. Må alltid ha noen nye tusjer! Har også en hjemmelaget airbrush maskin, som jeg syns er morsom å bruke, og litt skummel også! Må nok jobbe litt mer med den før jeg føler meg trygg.

Det er kjempe morsomt å få bli med i DesignTeamet deres, gleder meg kjempe masse til nye utfordringer, og håper jeg lærer masse! Har aldri vært med i DT før, så dette blir nytt for meg.
Min bloggadresse er http://cathrinescrapper.blogspot.no


Elisabeth:
Jeg heter Elisabeth og er 32 år gammel. Jeg kommer fra et lite sted som heter Vaksdal i nærheten av Bergen, men bor nå i Oslo sammen med kjæreste og katten vår, Safira.

Helt siden jeg var liten, har jeg likt å holde på med ulike hobbyer der jeg kunne være kreativ og bruke hendene mine.

Så da en kollega begynte å lage kort og viste meg hva hun holdt på med, åpent hun en ny verden for meg høsten 2012, og jeg ble hektet fra første stund.
Når jeg ikke lager kort sitter jeg nesten alltid å fargelegger på et motiv med copics tusjene mine, oeg jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem.
Jeg har ingen bestemt stil på kortene mine og jeg har sjelden en formening om hvordan det ferdige kortet skal bli før jeg starter.
Når jeg starter å lage et kort fargelegger jeg motivet først, og finner deretter papir og stæsj som passer i fargen til motivet.

Veldig ofte blir kortene mine rosa eller lilla, men i den siste tiden har jeg prøvd å utfordre meg selv til å tenke andre farger og få en større variasjon i kortene jeg lager.
Jeg liker å bli utfordret til å prøve nye ting, og derfor ble jeg glad for å få muligheten til å bli med i teamet til Kort 'O' Mania. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å være med å inspirere dere, og til å få sjangsen til å bli bedre kjent med dere der ute i bloggverden.

Ønsker dere å se mer av det jeg lager må dere gjerne ta en titt på bloggen min Elisabeth's lille papir verden.