tirsdag 29. september 2009

Udfordring nummer 2 på Kort O Mania

Så er vi klar til en ny udfordring denne gang vil vi meget gerne se et kort, æske, pose eller hvad du ellers finder på, i farverne rosa og brunt, vi vil gerne se swirl/bling der på , vi glæder os til at se alle jeres skønne bidrag.:)
håber ikke det gør noget den blir lagt ud en dag for tidlig, men har ikke mulighed for det i morgen:)
her er DTs bidrag til denne udfordring
AudKirstenLisette


Linda

Benedicte
Hege

her er præmien i kan vinde denne gang, super skønne chip board som denne gang også er sponsoreret af Love2scrap, ta et kig ind der, der er altid skønne ting at få.
Udfordringen har frist den 13 oktober kl 18.00

Bidrag modtaget på mail til udfordring 2

Birthe Dohn
Theresa

Anjamandag 14. september 2009

Udfordring 1 på Kort O Mania

I dag går startskuddet til første udfordring her på Kort O Mania og den lyder sådan her.

lav et kort, box. æske pose eller hvad du ellers finder på, den eneste betingelse er at der er brugt minimum 1 stempel der på, så vi starter lige så stille ud med en udfordring de fleste har matrialer til:) vi glæder os meget til at se jeres skønne bidrag.og håber i vil hygge jer her inde på bloggen.
Her er hvad DT har lavet til denne udfordring.


Lisette

AudKirsten

Benedicte

Hege

AnneBentePræmien denne gang er venligt sponsoreret af

http://www.love2scrap.dk/

100000 tak for en skøn præmie som består af et skønt kort kit, med alt hvad der til hører. her er virklig matriale til mange flotte kort.


Vi glæder os meget til at se jeres inspirerende bidrag
udfordringen her kører til 28 September klokken 18.oo, næste kommer 1 oktober.alt står under regler i venstre kolonne :)
10000 tak for i vil være med.


søndag 13. september 2009

lørdag 5. september 2009

Må jeg precentere DT

Jeg er MEGET glad for at så super dygtige piger vil være med i DT på bloggen her, vi glæder os alle til at komme igang,;) 10000 tak til Linda som hjælper mig med opsæt :)
~~
Må jeg precentere;

Lisette
Jeg hedder Lisette, bor i nordsjælland sammen med min mand og vores datter.Til dagligt er jeg pædagog i en natur børnehave.Når jeg ikke er på arbejde,så går meget af min tid med at scrappe. Jeg har scrappet, sådan for alvor, siden november 2005.Jeg elsker blomster, knapper, blonde, distress ink, sandpapir, bling og glimmermist.Det sidste års tid, har jeg også kastet min kærlighed på at lave kort. Det hygger jeg mig rigtig meget med og så det hurtigere end at scrappe.

~~~~~~~~

Aud Kirsten
Er 68 modell. Bor i Eiken i Vest -Agder. Jeg er gift og har fire barn født i -93, -98 , 2001 og 2005 , 3 gutter og 1 jente (yngst). Begynte så smått med stempling og kortlaging i april 08.

~~~~~~~~

Linda
Jeg er ei snart 30 år gml jente fra Kristiansand, Norge. Men bor i mannens hjemby, Tvedestrand, sammen med familien. Vi har to nydelige jenter sammen, Karoline som er 3 1/2år og Viktoria som er 17mnd :)Jeg startet med scrapbooking i 2005, Og jeg blir bare mer og mer hekta for hvert år :) Jeg har ikke noe typisk scrappestil, liker litt av hvert. Men stort sett går det i vintage, men også cleane & simpel. Jeg eeeesker bling og blomster! og jeg lager omtrent ikke en eneste kreasjon uten svertdede kanter!Jeg scrapper stort sett Layouter med bilder av mine barn, men i det siste året har jeg laget mer og mer kort også, og det er kjempe gøy. små søte prosjekt som man ser fort resultater på :)Jeg er så utrolig glad for å få bli med i denne flotte gjengen til Anne Bente, og gleder meg stort til min del av jobben som DT-medlem og ikke minst å få jobbe med disse flotte jentene i DT!Stor tusen takk til Anne Bente for at hun ville ha med meg, setter jeg veldig stor pris på :)Dette blir gøy jenter! :)klem fra Linda

~~~~~~~~

Benedicte
Heter Benedicte ,er 26 år, og samboer med Kay Eric. har en sønn på 2,5 år, og venter barn nummer 2 i februar 2010.har drevet på med kortlaging i ca 1 år no. liker å prøve ut forskjellige brette-teknikker. ellers veldig glad i å bruke bilder på kort, og i vintage-stilen.

~~~~~~~~

Hege
Begynte å scrappe ca. 2000, lager både kort og LO'er. Liker å bruke mange teknikker og materialer. Papir, stoff, plast, metall, knapper, brodering, søm, perler, blomster, glossy accent og mye forskjellig. Liker å variere, forsøker å begynne på nytt hver gang jeg har et prosjekt. Kjøper ark jeg liker - og noen jeg ikke liker. Alle gir meg utfordringer og liv i prosjektet. Jeg er - 58 modell, bor i Bærum, Akershus, enke i over ti år og har fire flotte barn 22, 24, 26 og 28 år, alle ute av heimen. To barnebarn på 5 og 7 år. Har i alle år vært hjemmeværende. Om et par måneder har jeg innredet et scrapperom, med sovesofa for barna når de er hjemom.Blir kjempegøy å være med i teamet.
http://bestevenn-bestevenn.blogspot.com/

~~~~~~~~

Anne Bente

Anne Bente,kommer fra det mørke vestjylland,er bidt af en gal scrapper, jeg laver rigtig mange Loer,og en del kort også, gift, har været det i snart 31 år, har 2 døtre og 5 skønne børnebørn,og 3 perserkatte. jeg scrapper mest til mine børnebørn, og jeg hygger mig rigtig med , har lavet kort i rigtig mange år.

http://annebenteslillested.blogspot.com/

onsdag 2. september 2009

Header og navn :)

Så fik udfordringsblokken sit navn,og en fin header og banner som Connie Riddersholm har været så sød at lave,
Næste uge kommer en lille intro om det flotte DT der er tilknyttet bloggen.vi glæder os alle til rigtig at komme igang:) i kan se der er mange søde forretninger der gerne vil støtte bloggen, og det er vi meget taknemlige for.
huske blogcanyen kører endnu :)