søndag 28. februar 2010

Utfordring 12 - 01 Mars 2010

Riktig god morgen godt folk! :)
Og Velkommen til ny måned, ny uke og ikke minst ny Utfordring!

Først vil vi bare få sagt hvor mye vi har kost oss ved å gå på besøk hos alle dere, og se på alle dem super flotte og herlige fargerike bidragene dere har sendt inn!! :) Vi fikk inn totalt 59 flotte kort av dere! Tusen takk :)

Og siden det er Random.org som trekker ut vinner denne gangen, ville vi i Design Teamet likevel dra fram en del favoritter. Som vi syns fortjener å vises fram litt ekstra. Så her kommer det et lite SlideShow av dem;Og den heldige Vinneren av Utfordring 11, og en flott flott premie fra Scrappegodis, ER;


utav 1-59 stykker, endte Random.org på tallet 54!

Og der ligger altså det første bidraget vi fikk inn på mail av
Aase Anna!!

GRATULERER så utrolig mye!!

Send oss en mail med ditt navn og din adresse, slik at vi får sendt deg din flotte premie fra Scrappegodis :) GRATULERER! :)

~~~~~~

DA er vi kommet til ny oppgave dere!!
Denne gangen vil vi se BLONDER på kortene deres, eller hva du måtte ønske å lage, utover det står dere fritt :)


Vi i Design Teamet er så utrolig heldige og er blitt Sponset med et stempel fra Mo's Digital Pencil too, en av våres månedsponsorer denne måneden, med digital stemplet; "Birthday Fairy" . Noen av oss har egne private stempler fra MO's og har brukt disse.
Her er hva Design Teamet har laget med MO sine stempler;


Aud Kirsten


Heidi
Jeanette

BenedicteHege
LisetteAnne Bente
LindaPremien denne gangen er sponset av;

Og dem gir 1 heldig vinner ikke mindre enn 3 valgfrie Digitale Stempler!! Gled dere og masser av lykke til :) :) Vi gleder oss i hvertfall til å se hva dere lager til oss denne gangen!

Last opp ditt bidrag med direkte link i Mr.Linky innen 14 Mars 2010 klokka 20:00
Har du ikke blogg kan du sende ditt bidrag med mail til oss på kortomania@gmail.com
Og vi setter pris på om dere setter navn på deres bidrag :)


Klemmer fra Linda og resten av jentene av Kort O Mania


Måneds sponsorer for Mars 2010

Heia alle sammen. Da starter vi friskt på en ny måned i morgen. Og i morgen vil vi også komme med en ny utfordring!! Vår utfordring nummer 12!
Så ikveld tenkte jeg at det passet å legge ut litt informasjon om våres sponsorer i Mars.
Vi er så heldige å få med oss 2 flotte forhandlere som lager både ''vanlige'' stempler samt at dem har spesialisert seg for Digital stempler. Og vi i Design Teamet har hvert så heldige og fått digitale stempler å leke med fra begge forhandlerne. Og det er disse dere vil se oss bruke i Mars måneds design team kreasjoner :) Først ut er Mo's Digitale, hvor vi har fått et utrooolig herlig motiv, som dere vil se de fleste av oss har brukt på neste utfordring:)
Og så kommer Moia Scrapbooking, i slutten av mnd, hvor vi har hvert så utrolig heldige at vi ha fått lov til å plukke ut hvert vårt Digitale motiv. Mange herlige motiv å velge mellom, absolutt.
Ta en titt innom våres sponsorer for Mars måned da vell!! :)

Her kommer en liten presentasjon av dem begge;

Mo's Digital Pencil too!
Mo's Digitale er startet og drevet av Mo Manning. Hun lager hovedsakelig Digitale Stempler, men har også gitt ut en del av sine populære motiver i rødgummi stempler:) Hun er til vanlig en barnebok forfatter og illustrator. Ta en titt innom hennes butikk; http://digitalpenciltoo.com og ikke minst hennes blogg; www.digitalpenciltoo.blogspot.com og hennes utfordringsblog; www.mosdigitalchallenge.blogspot.comMoia Scrapbooking
Moia Scrapbooking er et lite firma som designer digitale stempler, umonterte gummistempler og filer til Silhouette/Craft Robo. Moias Scrapbooking eies og drives av Ann-Margret Sørli Hågensen, hun jobber som designer, og tar gjerne oppdrag fra butikker og andre som ønsker å få laget egne stempelplater.
Ta kontakt med Moia Scrapbooking på e-post: a.haagensen@bbnett.no

Besøk Moia Scrapbooking sin nettbutikk: http://kreativ.epla.no

Ellers vil jeg og bare si at jeg kommer tilbake med vinneren av utfordring 11 i morgen, og det vil bli trukket ut vinner gjennom Random.org
Men vi i DT syns det er kommet så utrooolig mange flotte bidrag til vår fargerike oppgave, og vil gjerne dele med dere noen av våres favoritter :)

mandag 15. februar 2010

Bidrag mottat på mail for utfordring 11

Lissy
Linda S. S

Birthe
Reidun
Aase Anna (kort2)
Aase Anna

søndag 14. februar 2010

Utfordring 11

Hei alle sammen. Og velkommen til ny oppgave her på Kort O Mania. Men først vil jeg bare benytte anledningen til å takke dere alle sammen der ute, som leverer inn slike flott bidrag hver gang og gjør vår jobb vanskelig å velge :) Vi fikk Over 100 super flotte bidrag denne gangen, Kjempe gøy!! Herlighet!! Tuuuusen takk!
Og så vil jeg takke dere personlig, for den flotte mottagelsen jeg har fått her inne. Jeg skal da ta over for Anne Bente, som etter personlige årsaker stepper ned, Og jeg håper bare at jeg kan gjøre en like god jobb som Anne Bente har gjort så langt :) Jeg er kjempe glad for å få med meg Anne Bente videre på ferden som en av dem herlige jentene i DT! :) Og selv om dette blir en Norsk, LA OSS HELLER KALLE DET DET EN NORDISK utfordringsblogg nå, holder vi på våre danske aner og bytter ikke adresse og enkelte ting forbliver (;)) som dem er :) OG jeg håper alle våre kjære deltagere fortsetter sammen med oss. Uten dere, hadde ikke vi hvert her vi er nå!! Tusen tusen takk :) På venstre sidebar finner dere noen få endringer som er blitt gjort. Ny mail adresse som dere kan ta kontakt med oss på. Og nå kan dere levere inn bidrag helt fram til klokken blir 20.00 på dem aktuelle datoene :)

Og NÅ til vinneren av Utfordring 10 - oppgaven var en fri oppgave og lag på lag.
Etter mange runder på ''bakrommet'', det var riktig vanskelig denne gangen, er vi kommet fram til at Vinneren er;


Papirscrappa!
Med dette flotte bidrage her;


Grautlerer så utrolig mye. Send oss en mail med navn og adresse så får vi videre sent din iformasjon til Hobbyboden

Og så da dere!!! Tid for ny Utfordring:

Denne gangen vil vi se STERKE FARGER, riktig PANG farger. Utover det, kan dere lage hva dere vil, om det skulle være kort, esker etc...

Vi gleder oss kjempe mye til å se hva dere kreative sjeler kommer til å lage til oss denne gangen!

Her er hva Design Teamet har kommet opp med;

Aud Kirsten
Anne Bente

Lisette

Hege

Heidi

Jeanette

Linda


Vi er så utrolig heldige å har fått med oss Scrappebutikken og Nettbutikken Scrappegodis til å sponse premien for denne utfordringen! En herlig, fargerik og sprudlende pakke med godsaker!

Frist for innlevering er 28 Februar klokken 20.00
link ditt bidrag direkte i Mr. Linky og merk bidraget ditt med navn/nick, Har du ikke blogg send oss en mail med ditt bidrag, merk mail med hvilken utfordring og gjerne bildefilen med navn/nick. Tusen takk :)

Happy Scrapping!!
klem fra Linda og resten av Kort O Mania jentene! :)

torsdag 11. februar 2010

Kort O Mania bliver Norsk udfordringsblog:)

Jeg havde efter megen overvejlse bestemt mig til at lukke Kort O Mania,sygdom i hjemmet har gjort at jeg ikke har så meget tid lige nu, og hvis jeg skal gøre noget skal det gøres 100%

Men Linda ville gerne overtage, så fra og med næste udfordring er det hende der står for bloggen, jeg fortsætter som almindelig DT medlem.

1000000 tak for alt jeres støtte omkring bloggen her, sååååå mange flotte bidrag hver gang,100000 tak til et supert DT jeg har haft, uden dem ingen blog.

håber i alle vil tage lige så godt mod Linda

vi ses rundt om i blogverdenen

lørdag 6. februar 2010

Februar måneds sponsorer

Denne måned har vi 2 sponsorer disse er
Mos digitale stempler tror jeg da fleste kender, hun har en masse super flotte stempler,det er bare at gå ind og se.
Scrappegodies er en butik i oslo der også er en netbutik, de har masser af sjove ting i butikken, som er en rigtig farvestrålende butik se ind til dem og bliv fristet.
klik venligst på billederne ovre under sponsorer så kommer du direkte til dem, linkene driller mig her :)
Husk endelig også vores lag på lag udfordring som men kan sende bidrag til intil den 13 februar kl 18.00