onsdag 16. mars 2011

Utfordring #36

God dag alle sammen!
Da skriver vi 16. mars allerede, nå håper vi vel alle at våren er i anmarsj. Etter en veldig snørik og ganske kald vinter i Norge, venter iallefall jeg spent på våren...

Vi har en ny utfordring til dere!
Og også denne gang er sponsorene våre Stampers Heaven og 3ndy papir. Vi i design teamet har fått nydelige papir og stempler fra sponsorene. Og vi har selvsagt brukt disse papirene og stemplene på prosjektene vi presenterer i innlegget her.
Måned Sponsor Mars  2011
Måned Sponsor for Mars  2011
premien denne gangen er også i fra begge våres sponsorer!!

Vi må dessverre si ha det bra til vår DT- Hege som nå dessverre takker for seg. Hun har nå fått nye oppgaver og har dessverre ikke mulighet til å være en del av oss "Mania-jentene". Vi vil savne dine flotte kreasjoner, Hege, men ønsker deg selvsagt masse lykke til med nye oppgaver! Du vil bli høyt savnet. Du har vært en inspirator her blant oss.

Utfordringen denne gang lyder:
bruk dies og/eller puncher på ditt prosjekt

Her er våre design og vår tolkning av utfordringen;

Gjestedesigner for mars 2011
Hege Sivertsen
Tusen takk for den flotte jobben du har gjort for oss, som vår gjeste designer i mars, Hege.Design Teamet

Hege:Trine:
Jeanette:
Jeanettes bidrag nr. 2:

Nelle:

Lene:

Lisette:

Benedicte:
Guro:
Guros kreasjon nr. 2:

Heidi:


Linda


For en nærmere titt og for flere detaljer av DT - sine bidrag, ta gjerne en titt innom hvert enkelt sin DT's blogg :DLenk ditt bidrag opp med direkte lenke til Inlinkz innen 30. mars klokka 20:00
fra en blogg eller et åpent galleri :) Har du ikke blogg e.l., kan du sende ditt bidrag på mail til kortomania@gmail.com (mrk ditt bidrag med navn og utfordring)
Vi vil og minne på om å lese våre små regler før du entrer ditt bidrag :D
Tusen takk :D