onsdag 29. februar 2012

Kort 'O' Mania Ønsker

nytt Team Medlem nr 4 - Velkommen!

...Vi har desverre måttet si farvell til vår herlige DT - Guro, som i lang tid har hvert sykemeldt og nå har kommet fram til at hun desverre må trekke seg ifra sin stilling her hos oss!
Vi håper Guro kommer raskt til krefter igjen, og at vi vil se henne delta aktivt i ''blogglandia'' om ikke så alt for lenge : D:D
Takker for din flotte tid sammen med oss Guro, ditt herlige vesen vil bli savnet!! :D


OG da i den anledning at vi ''mister'' et team medlem, får vi inn et nytt team medlem!!
Ei glad jente i fra Sverige har vi fått med oss!
Og det er ingen ringere enn...

Ta godt i mot:


FRIDA AXELSSON!!

her er en liten presentajon av henne selv;

Jag heter Frida men på nätet kallar jag mig Pysselfröken. Jag är född 1978 och bor tillsammans med sambo, två barn, en Irländsk setter och tre katter i en mindre svensk ort. Sedan tio år tillbaka arbetar jag som förskollärare och trivs jättebra med det. Ingen dag är den andra lik.
Som barn tyckte jag mycket om att måla, klippa och klistra. När jag 2003 upptäckte scrapbookingens underbara värld var det som att hitta hem. Jag var fast direkt. Till att börja med gjorde jag mest layouter men numera är jag främst en kortmakare. Jag blandar olika stilar men tycker bäst om Vintage och Clean & simple. Min stora passion är stämplar. Det finns så många fina och det blir aldrig för många. När jag färglägger mina motiv använder jag mig av Promarkerpennor.
När jag inte håller till i scraphörnan tycker jag om att träna, träffa vänner, greja i trädgården och läsa deckare
Kram Pysselfröken

***

her er Frida sin blogg, om du og vil ta en titt innom for å se hva vi falt for :D


''Pysselfrökens Blogg''


Photobucket

torsdag 23. februar 2012

Kort 'O' Mania Ønsker

nytt Team Medlem nr 3 - Velkommen!

...endelig etter mye fram og tilbake med sjukdommer og bursdagsfeiringer etc etc, kan vi da endelig avsløre hvem vårt team medlem nr 3 ble!

Og nå skal vi se! :D

Vi er så heldige å ha fått med oss en dyktig scrapper og ei herlig og flott jente ifra Danmark!
Som har en flott og allsidig stil som vi tror vil inspirere mange :D

Ta godt i mot:

Karina Bunkenborg

her er en liten presentajon av henne selv;

Jeg hedder Karina Bunkenborg og bor i Kolding i Danmark. Jeg er født i 1969, er gift med Henrik og har 3 dejlige døtre. Til dagligt arbejder jeg som aktivitetsmedarbejder blandt ældre mennesker. Jeg skal tænke meget kreativt i mit arbejde, ikke bare med pap og papir men generelt, for at skabe en så indholdsrig hverdag som muligt for de ældre! Et skønt arbejde!
Jeg har efterhånden scrappet i nogle år men er først blevet en seriøs scrapper indenfor de sidste 3 år. Jeg har ikke en bestemt stil jeg går efter, da jeg synes om de fleste stilarter indenfor scrap og kortlavning. Jeg synes at det kommer an på hvad man laver , om det er et kort, lay out eller f.eks. hvilket design papir man bruger. Jeg har nok en tendens til at lave noget der er lidt romantisk for det er det jeg bedst kan lide, men det er ikke noget jeg bestemmer mig for inden jeg går i gang. Tingene udvikler sig undervejs.
Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af designteamet hos Kort o Mania og besøge jeres blog og se hvad i laver!
En scraphilsen fra Karina
(også kendt som Renne i scrapverdenen)



***

her er Karina sin blogg om du og vil ta en titt innom for å se hva vi falt for :D

''Rennes Verden''




Photobucket

ps.
annonseringen av vinneren av utfordring 56 blir utsatt til neste uke, samt dt's - favoritter. beklager dette

torsdag 16. februar 2012

Utfordring nr. 57 - Blått!

Her kommer en litt forsinket utfordring nr. 57 - ''Sett Farge På Det!'' , som er Blått!
stort sett ALT på kortet (prosjektet ditt) skal være i fargen Blå!

Denne månedens utfordringer blir sponset av Lili of The Valley



Vi håper dere kan slenge dere med og bli med på vår utfordring også denne gang. Vi aksepterer blå bidrag,
og også eventuelle motiv som fargelegges må være så blå som mulig, med unntak av hår/ansikt. InLinkz legges ut så snart som mulig for at dere kan legge inn deres bidrag. Vær vennlig og evt lenke direkte til deres bidrag i kommentarfeltet hvis frosken ikke er kommet når bidraget legges inn!

For litt ekstra inspirasjon, har vi 2 gjestedesigner denne måneden, og her GDT jente nr 1 :
Jeanett Bråten med dette flotte bidraget her:
Jeg har laget et dobbelt kort. Motivet jeg har brukt er fra Magnolia og heterTilda with Daisy. Tilda er fargelagt med Copics. Jeg har brukt mønsterark fra Maja design sin kolleksjon Lantliv. Jeg har også brukt hvit og blå bazzill. Blomstene kommer blant annet fra WOC. Swirlen og kvistene er stanset ut med Magnolia dies. Ellers har jeg brukt spellbinders, halvperler, liquid pearls og stickles star dust



OG her er vår
Gjeste Designer nr 2 for Februar 2012;
Gry Andersen


Og her kommer bidrag fra vårt design team:
DT-Kjersti
DT-Kirsten
DT-Ane
DT-Nelle
DT-Lisette
Vikar DT- Frida
DT-Karin

DT-Jeanette


Frist for levering av bidrag blir da 29. februar innen kl 22.00 CET.
Pga at undertegnede ikke har helt greie på hvordan man legger inn InLinkz må dere være tålmodige og vente på DT-Linda som kan dette. Legg evt lenke i kommentarfelt til bidraget deres enn så lenge.
-InLinkz er nå lagt inn mvh Linda-


MOTTATTE BIDRAG PR E-MAIL:

Anita Brenna

Anita Brenna
(bidrag2)






mandag 13. februar 2012

Kort 'O' Mania Ønsker

nytt Team Medlem nr 2 - Velkommen!

... ja da var det dags å avsløre hvem vårt team medlem nr 2 ble!

Og nå skal vi se! :D


Vi er så heldige å ha fått med oss en dyktig scrapper og ei herlig og flott jente, som har en stil som er leken og flott samtidig, ikke minst all-sidig og utrolig inspirerende :D


Ta godt i mot:

Karin Seiness Lilleseth

her er en liten presentajon av henne selv;

Hei :)

Jeg heter Karin Seiness Lilleseth, og bor i Narvik i Nordland. I bloggverden kalles jeg også Trollkatta. Jeg er gift med Kai, og vi har 3 kjekke voksne barn og 1 nydelig barnebarn, samt 3 kjærlige katter og en herlig hund. Jeg startet med å lage kort i Februar 2009, da min kjære venninne Anita overtalte meg til å begynne. Etter det har jeg vært hekta! :)

Til daglig jobber jeg i trenigsbransjen, som nestleder på Friskhuset i Narvik. Jeg har alltid hatt ulike hobbyer, sånn som: alt av interiør, strikking, hekling, hagearbeid, fotografering, fjelltruer etc...

Jeg syns det er spennende å lære nye ting og elsker en utfordring, så jeg har ikke noen favorittstil, men jeg kommer alltid litt innom Vintage- looken. De aller fleste motivene fargelegger jeg med Distress Ink Refill. Er motivene veldig detaljerte, bruker jeg i tillegg akvarellblyanter. Jeg liker også å fargelegge med pastellblyanter.

Når jeg lagerkort eller andre dekorasjoner, er jeg opptatt av variasjon. Er derfor veldig gald i å prøve ut ulike fasonger og maler, samt bruke diesene mine for å prøve å få et unik design.

Ble kjempe glad da jeg fikk muligheten til å bli med i teamet til Kort 'O' mania. Jeg skal gjøre mitt aller beste for å insprirere deg som besøker bloggen!

Klem fra Karin


***

her er Karin sin blogg om du og vil ta en titt innom for å se hva vi falt for :D

''Trollkatta's Scrapping''

Photobucket

fredag 10. februar 2012

Kort 'O' Mania Ønsker

nytt Team Medlem nr 1 - Velkommen!

.. fra og med idag og framover i ca 1 uke, vil det plutselig dukke opp en post her ifra oss, hvor vi ønsker våres nye team medlemmer velkommne!

Og idag starter vi med første mann:

Vi er så utrolig heldige å ha fått med oss ei sprudlende glad jente, som er en utrolig dyktig scrapper og hvor vi alle i teamet falt pladask for! :D

Ta godt i mot:

Kjersti Volla!!

her er en liten presentajon av henne selv;

Kjersti Volla er meg,

en 68-modell som bor i Løten like utenfor Hamar. Der bor jeg i et gammelt hus, sammen med samboer og to gutter (som snart er voksne). Jobber full tid som førskolelærer i barnehage, og koser meg sammen med de minste barna på ett og to år.

Hvert ledige minutt (nesten) bruker jeg på min store lidenskap, som er å fargelegge motiver og å lage kort. Det startet med album i januar 2006, og jeg liker å tro jeg gjør litt av begge deler – men det blir nok mest kort, ja :) Jeg bruker alltid Copics når jeg fargelgger motiver, og har begynt å bruke mye digis. Etter hvert som mengden utstyr økte, fikk jeg mitt eget rom i uthuset der jeg har alt jeg trenger – og mye mer. Så kan de andre sitte inne og se TV mens jeg koser meg med kort, blogging og radio. Noen av de andre minuttene jeg har til overs bruker jeg på å trene – sykkel, styrke og ski, samt å kose meg sammen med familien, da :)

Juli 2011 fikk jeg min egen blogg, mest for å kunne delta i utfordringer, men jeg har også blitt kjent med mange gjennom bloggen – og det er jo alttid hyggelig! Kort 'O' Mania sin utfordring har jeg deltatt i mange ganger, og nå er jeg så heldig å få være med på design teamet også – Tusen takk!

Gleder meg masse til å ta fatt på oppgaven, og til å få kikke innom mange fine blogger!

Klem fra Kjersti


her er Kjersti sin blogg om du og vil ta en titt innom for å se hva vi falt for :D

- ''Kjersti's Side''


Photobucket

torsdag 9. februar 2012

Vinneren Av Utfordring 55!!

God formiddag og vell møtt til annonseringan av Vinneren for vår Utfordring 55 - søtt som sukker!
Guriland for utrooooolig mange lekkre og søøøøte bidrag som kom inn til denne utfordringen! Det har hvert umåååtelig herlige opplevelser å hoppe rundt i diverse blogger å titte! Smelter jo helt fullstendig! :D
Var skikkelig vanskelig å plukke favoritter denne gangen, personlig hadde jeg over 30 favoritter hi hi ... men vi kan jo bare dra ut noen få stk som entrer ''hedersplassen'' i collagen, og dem kan dere se nedest i innlegget her :D

Vi fikk inn over 120 bidrag denne gangen!
Tusen Tusen Takk!! :D
Og det er Random.org som trekker den superheldige vinneren denne gangen!! ;


Den som stikker av med 2 lekkre premier, sponset av;


3ndypapir.no
(sponser med 1 sett lekkre papirer)

+

Og herlige digi motiv ifra;

med et gavekort på$20!!



trukket av Random.org;




...ER:

Denne lekkre kreasjonen her:
(klikk på bildet for å se større versjon)


Og den som har laget dette flotte kortet er:


Unni !!!


Gratulerer så mye til deg
!! :D
Send oss en mail til kortomania(at)gmail(dot)com med din kontakt informasjon.
Og vi vil gi deg videre instrukser for å motta din premie!

Du kan nå pryde bloggen din om du vil, med vår vinner button;
Om du heller vil ha blinkien som ligger i venstre sidebar, legg inn denne adressen i http gadjeten din: http://i357.photobucket.com/albums/oo13/selgmer/Vinnerbuttonnorsk.gif

***

De heldige som kom iblandt Design Teamet sine favoritter, og som kan pryde bloggen sin, om de vil, med vår 'favoritt' knapp:




Kan dere se i Collagen her:

klikk på bildet for å se større versjon


OG DET ER FORTSATT MULIGHETER Å DELTA PÅ VÅR PÅGÅENDE UTFORDRING, SOM ER EN SKISSE LAGET AV VÅR KJÆRE DT JENTE NELLE!!
BLI MED DA VELL :D
frist 14 feb ;)
Photobucket

onsdag 1. februar 2012

Utfordring 56!

''Vinter er her,
gode varme klær.
Kaldt og Godt,
Roser i kinn
Vott
Snøen daler lett,
vips så er den vell snart vekk!''


God Morgen!
Og Velkommen til ny utfordring her hos oss i Kort 'O' Mania :D
Nå har det endelig blitt ordentlig vinter ute!
Og i helgen som var,
utnyttet vi (les: DT-Linda m/ fam) det i fulle drag,
trosset forkjølelser og dro på herlig ski tur i skog og mark
(vell, lysløyper i skogen i hvertfall he he)

Men tross det nydelige vinter været som er, ser jeg at mange har riktig kost seg med vår forrige utfordring! Herlighet så gøy!
Vi har fått inn over 120 herlige bidrag denne gangen!
Tusen tusen takk alle sammen, kjempe gøy for oss å se at dere liker oppgavene våres og har kost dere!! :D Det kommer til å bli vanskelig å velge favoritter mellom alle disse lekker bitene! :D
stay tuned, og vinner + favoritter vil bli annonsert om ca 1 uke! :D


MEN nå skal vi ikke ta å utsette det noe mere;

Det er tid for

Utfordring nr 56!


''Nelle's Skisse''!!

...Og med det, så mener vi at du rett og slett skal lage noe ved å følge skissen vår!!
Et kort, en eske/box etc...
Du kan vri og vende på skissen, men ikke bytte rundt på element plassering etc
Og vi skal kunne se at du har fulgt skissen! :D

Her er skissen som DT - Nelle har laget til oss!! :



Premien denne utfordringen, er sponset av:

'Robyn's Fetish Digital Stamps And More'!
Robyn sponser med 5 valgfrie digitale motiv til vinneren!!
Hun har mange søte motiv og masser av flotte digitale papirsett. :D


Her er våre Design og vår tolkning av Utfordringen;
Teamet er så heldige å få kreere med flotte motiv ifra Robyn's Fetish denne gangen også, navn og link til motivet som er brukt, står under hvert DT's bidrag :)
her er motivene vi har brukt i en collage:


Gjeste Designer Februar 2012

Jeanett Bråten

Og her er Jeanett sitt første bidrag for oss, og hun har fått motivet ''Play ball'' å leke med, og for en flott jobb :D


Design Teamet;



DT- Nelle
Detaljbild:
LänkJag har gjort ett vinterkort med papper från Maja Design, vit PearlMaker, bling och 3 olika band. Granarna och tagsen är DooHickey Dies från Magnolia. För att få mitt kort riktigt vinterinspirerat har jag använt "True Snow". Motivet som är målat med Promarkers är från Robyn´s Fetish och heter "in the cold". Jag har använt Stickles på stövlarna och mössan. För att få en glittereffekt på halsduken och vantarna använde jag en Gelly Roll pen.


DT-Jeanette
Detaljbilde:
Jeg har brukt motiv ''PussyCat Luv'' i fra Robyn's Fetish (veldig søte katter) som er fargelagt med Copics, har brukt mønsterark fra My Little Yellow Bicycle (tror jeg det heter). Tosidig ark, samt rød og hvit Bazzil. Rosene er primært fra Wild Orchid Crafts, swirlen er fra Magnolia. Stempelet er gammelt, og jeg husker ikke produsent, men det er et brett med clear stamps som jeg har stemplet på en Tim Holtz ticket (die). Ellers litt bling i hjørnene og stickles frost lace (?) på hjertene til kattene, veldig enkelt og greit kort. :)


DT-Kirsten


Denne gangen har jeg laget et enkelt (ikke dobbelt) baby kort til en gutt. Mønsterark: Melissa Frances - Antonia og Prima Marketing - Botanical collection, My Mind's Eye - Fine and dandy - True blue "shining" og Poppy Design - Rough and Sweet - Hollywood star Blue fra Panduro hobby. Kantepunch fra Martha Stewart. Motivet av gutten er en fargeleggingsside fra nettet. Toget i forgrunnen er stempelet Choo choo Charlie fra Robyn Fetish. Toget er satt på 3D puter. Tog og gutt er fargelagt med promarkere. Toget har fått litt Ice sticles og glossy accents på seg. Hvite roser fra Kort og Godt. Blå rose fra Prima Flowers. På baksiden har jeg stanset ut svirle og heklet hvit blomst. Hjerte charm er fra Korthobby



DT-Linda
Jeg har brukt papirer ifra Maja Design, Osteklut, Bazzil kartong, divers blomster og pynt, motivet er ifra robyn's fetish og heter ''Choo choo Charlie'' og er fargelagt med Touch Markers.


DT - Lisette
Jeg har brugt spellbinders die, mønsterpapir fra SEI, motivet heter ''pussycat Luv'' og er farvelagt med Copic penne


DT - Ane
motiv fra robyns fetish og heter ''play ball'', fargelagt med promarkers.
blomster fra prima og woc, bling fra kaizers craft, th bakgrunnstempel,
mønsterpapir fra div. som jeg dessverre ikke husker fra..jeg har rufset kantene og
har svertet kantene med walnut stain.


---

For en nærmere titt og for flere detaljer av DT - sine bidrag, ta gjerne en titt innom hvert enkelt sin DT's blogg :D


Lenk ditt bidrag opp med en direkte lenke til Inlinkz innen 14. Februar klokka 22:00 fra en blogg eller et åpent galleri :) Har du ikke blogg e.l., kan du sende ditt bidrag på mail til kortomania@gmail.com (mrk ditt bidrag med navn og utfordring)
Vi vil og minne på om å lese våre 'små' regler før du entrer ditt bidrag :D

Tusen takk :D

Photobucket





Gjeste Designeren for Februar 2012



Velkommen til presentasjon av våres Gjeste Designere!

Vi har fått med oss 2 herlige jenter som Gjeste Designere for Februar måned!
Da Januar uteble med gjeste designere og vi fortsatt ''bare er'' syv i teamet, passet det så godt at begge jentene takket ja til å være gjeste designere for oss i Februar! :D
Vi er kjempe glade for det! :D
Tusen takk jenter! :D

Og her kommer det bilde og presentasjon av begge;


Jeanett Bråten

Hei, hei.

Jeg heter Jeanett og jeg er 22 år gammel. Jeg er student og til sommeren er jeg ferdigutdannet allmennlærer, med fordypning i naturfag, samfunnsfag og norsk. Ved siden av studiene, jobber jeg på en fritidsklubb for psykisk utviklingshemmede og på en ungdomsklubb for ungdom fra 8. klasse – 10. klasse. Jeg har mange ulike interesser som for eksempel trening, friluftsliv, film og for ikke å glemme fotball (ivrig supporter)J Men det er ikke tvil om at det er lek med papir jeg bruker mesteparten av fritiden min på. Jeg har drevet med kortlaging i litt over to år nå og jeg trives veldig godt med denne hobbyen. Jeg har alltid likt å holde på med ulike former for håndarbeid. Jeg har brodert, strikket og heklet mye, men nå går det meste av tiden med til papirhobby. Jeg vet ikke om jeg har noen spesiell stil, jeg liker å prøve nye stiler og teknikker. Jeg svak for Magnoliastempler, og denne samlingen vokser raskt;) Er også veldig glad i å bruke duse farger og lage elegante kort med blomster, blonder og perler.

Jeg gleder meg veldig til å være gjestedesigner i Kort o Mania. Tusen takk for at jeg ble tilbudt denne plassenJ

Stor klem fra JeanettB


Har du lyst til å bli litt bedre kjent med Jeanett og med det hun lager, så titt gjerne innom hennes flotte blogg : ''Jeanett's Kortblogg''

Og hun vil helt sikkert bli kjempe glad for litt besøk og ikke minst for kommentarer :D

Jeanett vil være med oss som Gjeste Designer både for Februar måned og Mars Måned :D


Gry Andersen

"Jeg heter Gry og er 34 år, har 3 barn og venter det fjerde i april. Bor i Østfold og jobber som pleiemedarbeider på en omsorgsbolig. Så over til min kjære hobby som jeg bruker ganske mye tid (og pengerSmilefjes Uttrykksikon) på! Min svigermor introduserte meg for denne hobbyen for noen år siden og etter det var jeg hekta!! Jeg elsker alt som har med denne hobbyen å gjøre og har vel slitt ut ett par skjærebrett!! . Jeg lager aller mest telyskort og da helst med julemotiv. Til fargelegging bruker jeg promarkers/flexmarkers. Ellers så er jeg veldig heldig og har en handy mann, altså hyller og pulter er bygd etter hvordan jeg ville ha det på hobbyrommet!!
Tusen takk for at dere ville ha meg som gjestedesigner!!"
Klem Gry

Har du lyst til å bli litt bedre kjent med Gry og med det hun lager, så titt gjerne innom hennes flotte blogg : ''Grys Scrappeblogg''

Og hun vil helt sikkert bli kjempe glad for litt besøk og ikke minst for kommentarer :D

Gry vil være med oss som Gjeste Designer i siste del av Februar måned :D



Photobucket