fredag 10. februar 2012

Kort 'O' Mania Ønsker

nytt Team Medlem nr 1 - Velkommen!

.. fra og med idag og framover i ca 1 uke, vil det plutselig dukke opp en post her ifra oss, hvor vi ønsker våres nye team medlemmer velkommne!

Og idag starter vi med første mann:

Vi er så utrolig heldige å ha fått med oss ei sprudlende glad jente, som er en utrolig dyktig scrapper og hvor vi alle i teamet falt pladask for! :D

Ta godt i mot:

Kjersti Volla!!

her er en liten presentajon av henne selv;

Kjersti Volla er meg,

en 68-modell som bor i Løten like utenfor Hamar. Der bor jeg i et gammelt hus, sammen med samboer og to gutter (som snart er voksne). Jobber full tid som førskolelærer i barnehage, og koser meg sammen med de minste barna på ett og to år.

Hvert ledige minutt (nesten) bruker jeg på min store lidenskap, som er å fargelegge motiver og å lage kort. Det startet med album i januar 2006, og jeg liker å tro jeg gjør litt av begge deler – men det blir nok mest kort, ja :) Jeg bruker alltid Copics når jeg fargelgger motiver, og har begynt å bruke mye digis. Etter hvert som mengden utstyr økte, fikk jeg mitt eget rom i uthuset der jeg har alt jeg trenger – og mye mer. Så kan de andre sitte inne og se TV mens jeg koser meg med kort, blogging og radio. Noen av de andre minuttene jeg har til overs bruker jeg på å trene – sykkel, styrke og ski, samt å kose meg sammen med familien, da :)

Juli 2011 fikk jeg min egen blogg, mest for å kunne delta i utfordringer, men jeg har også blitt kjent med mange gjennom bloggen – og det er jo alttid hyggelig! Kort 'O' Mania sin utfordring har jeg deltatt i mange ganger, og nå er jeg så heldig å få være med på design teamet også – Tusen takk!

Gleder meg masse til å ta fatt på oppgaven, og til å få kikke innom mange fine blogger!

Klem fra Kjersti


her er Kjersti sin blogg om du og vil ta en titt innom for å se hva vi falt for :D

- ''Kjersti's Side''


Photobucket