lørdag 31. juli 2010

Månedens sponsorer for august 2010

Hei igjen alle stemplere! Nå er det snart høst, og i skrivende stund er det bare timer igjen før vi entrer august måned! Det er på tide med en liten presentasjon av våre august sponsorer. Første sponsor ut er Karen Doodels. Titt innom hennes flotte blog her og nettbutikk her. Karen Doodles sponser med hele 3 digitale motiv til vinneren! Vår andre utfordring denne måneden sponses av Whiff of Joy stamps. WoJ sponser vinneren med ett stempel fra deres flotte kolleksjon! Nettbutikken deres finner dere her, og bloggen finner dere her. Begge sponsorer har flott og rask service!

Karen Doodles

Karen skriver om seg selv dette:
I have been drawing all of my life. When I was 19, I started an animation studio with a friend from college. We created scoreboard animations for all the Major League Baseball teams as well as the Super Bowl and the Olympics In 1989 I started my own animation studio. We created animation for the Feature Film "Fern Gully The Last Rainforest". We also animated a Christmas Special "The Wish That changed Christmas" and a video featuring Rudolf the Red Nosed Reindeer. For the past 20 years I have had the pleasure of creating animations for Disney, Fisher Price and Mattel and bringing their characters to life. In 2006 I decided to bring my own characters to life with my first Children's Book, "Oink Finds an Egg". This year I am celebrating 50 years as a doodler and I look forward to sharing my original drawings with crafters through "Karen's Doodles".

Oversatt til norsk:
Jeg har tegnet hele mitt liv. Da jeg var 19, begynte jeg en animasjonstudio med en venn fra college. Vi laget scoreboard-animasjoner for alle Major League Baseball team, samt Super Bowl og OL. I 1989 startet jeg mitt eget animasjonsstudio. Vi laget animasjon av filmen "Fern Gully The Last Rainforest". Vi animerte en julespesial "Ønsket som endret julen" og en video med Rudolf. De siste 20 årene har jeg hatt gleden av å lage animasjoner for Disney, Fisher Price og Mattel og bringe deres karakterer til liv. I 2006 bestemte jeg meg for å ta mine egne tegn til liv med min første barnebok, "Oink finner et egg". I år er jeg feirer 50 år som doodler og jeg ser frem til å dele mine opprinnelige tegninger med dere gjennom "Karen's Doodles".

Whiff of Joy stamps

Katharina skrive rom seg selv dette:
Whiff of Joy describes my passion for stamping and card making best. Quality time with my family comes first, but I love to spend every free second at my crafting table :) To run my own stamp company with exclusive, limtited ranges of cute images is my dream come true. I have been blessed with a amazingly talented team of illustrators and creative designers right from the start. I hope you will love our ideas and that they will spread a Whiff of Joy.

Oversatt til norsk:
Whiff of Joy beskriver min hengivenhet for stempling og kortlaging. Kvalitetstid med min familie kommer først, men jeg elsker å bruke hvert ledige sekund på hobbyrommet :). Å drive mitt eget stempelfirma med eksklusive, og begrensede søte motiver er min drøm som kommer til live! Jeg har vært heldig og har hatt et fantastisk team med illustratører og kreative designere fra starten. Jeg håper du vil elske våre idéer og at de vil spre masse glede!

Whiff of Joy eies av Katharina Frei.

Til sist et bidrag innkommet på mail til utfordring #20:

Aina Fjeld

torsdag 1. juli 2010

Utfordring 20

Vi skriver alt Juli idag!!
Er ikke mer enn at vi venter på sommeren, så er an jo snart alt over!
Neida!! Vi skal ikke dvele ved det, så klart er ikke sommeren over!
Nå reiser jo snart alle familier i alle nordens land på ferie, ja noen har vell alt dratt :D
Og det er NÅ vi får tid til å nyte, lege og bade og kose sæ (tatt utdrag sitat fra barnesangen Herligland-dyreparken .. org. setning; ''Nå ska æ lege, å bade, å kose mæ!'' :D - En herli sang om du ikke har hørt an før :D )

Vi her på Kort 'O' Mania kommer også til å ta litt sommerferie.
Det vil si at Vi kommer til å ha vår utfordring nr 20 ''løpene'' HELE Juli!
Så dere får god tid på dere til å benytte solskinnsdagene ute og evt regne dager inne :D
Eller du er kanskje ei som er kreativ ute i solskinnet?
Hvor du enn måtte befinne deg, håper vi på å få se et herlig flott bidrag av nettop DEG!

Vår Design Team jente Anne Bente kommer til å bli sykemeldt på ubestemt tid desverre. Hun har det ikke så godt og har mye vondt i benet sitt, og har ingen mulighet til å bevege seg... Og legene mener at hun desverre kan komme til å måtte bruke lang tid på å bli bra igjen, snakk om 4 -6 måneder! :(
Vi savner å ha Anne Bente med oss, så vi håper at hun ''trosser'' legenes spådommer og blir fort frisk igjen :D
Vi må jo derfor også si beklager så mye til dere som venter på premien deres fra Unik Scrap, dem ankommer da på ubestemt tid pga sydkom :D Som et plaster på såret, tar jeg personlig å sender dere en liten hyggelig ting i posten :D Håper det gjør litt opp for vente tiden :D


Nå skal jeg bli ferdig med dagens ''plappring'' og komme med annonseringen av Vinneren av utfordring # 19 - tema bryllup.
Og denne gangen er det Random. Org som trekker vinneren, og bland hele 69 fabelaktige kreasjoner som kom inn ... var det nr. 29 som stakk av med seiren;


og bak tallet 29 ligger dette vakkre kortet her;




Gratulerer sååå mye Trollkatta!!
Du får tillsendt en pakke med papirer, sponset av

(klikk her og her for å se hva det er du vant)

Send oss ditt Navn og din adresse på mail til oss på; kortomania(at)gmail(dot)com
Så sender vi premien til deg så fort som mulig :D

Tusen tusen takk til alle som har sendt inn bidrag, vi har kost oss sååå masse ved å se på alle herlige kreasjoner av bryllups kort. Det får i hvertfall meg til å lengte etter å få giftet meg (jadda! :P)
Her er i hvertfall alle våres DT- favoritter fra # 19!
Nyyyyt slide showet :D ;



*************

For Utfordring 20 har vi denne gangen en Skisse til dere, laget av vår dyktige pike Benedicte;
du kan løse den slik du vil, snu på den eller speilvende den, bare vi kan kjenne den igjen!
Dere kan lage hva dere vil, om det er en Layout, et kort, en eske eller noe annet. Så lenge dere følger oppgaven og har det synlig på deres prosjekt. Vi tar forbehold om å slette bidrag som kommer inn, som ikke følger kriteriene våres, for oppgavene vi legger ut. Håper på forståelse ang dette

*
Premien denne gangen er 4 valgfrie digitale stempelmotiv, sponset av herlige Meljen's Design! :D



Design Teamet har mottatt hvert sitt motiv fra Meljen's Design, og dem er så skjønne å jobbe med :D Passer til det meste :D
her er litt inspirasjon fra oss DT-Jentene;

Jeanette
har brukt motivet; playfull dino

Linda
har brukt motivet; a girl and her overall


Lisette
har brukt motivet; love birds

Benedicte
eg har slått ilag 2 motiv. har brukt motivet; mister ladybird (og hennes eget motiv ladybird from MD)

Aud Kirsten
har brukt motivet; little girl bearhugs

Heidi
har brukt motivet; little girl bearhugs

Hege
har brukt motivet; mudd puddle boy

Link ditt bidrag opp med dirkekte link til Mr. Linky innen 30. Juli klokka 20:00
Fra en blogg eller et åpent galleri :) Har du ikke blogg ol, kan du sende ditt bidrag på mail til kortomania@gmail.com (mrk ditt bidrag med navn og utfordring)


Happy Scrappin!!
Klemmer fra alle oss jentene på Kort O Mania