onsdag 17. august 2011

Vinneren av Design konkurransen og Vårt NYE design!!


Hei Igjen alle sammen Og riktig god Onsdags morgen! :D
Som sikkert noen av dere har sett hittil nå, har Kort 'O' Mania fått seg en liten Facelift! :D
For noen måneder siden kjørte vi en liten konkurranse på om noen kunne designe et utseende for oss og vi skal her og nå få presentere for dere, hvem det var som gikk av med seieren og ikke minst hvem Designeren av vår flotte nye utseende er.
Vi håper dere vil like vårt nye design :D

Vinneren av design konkurransen var:


*

*

*


Camilla Selmer

Jeg heter Camilla, jeg bor i Telemark med mannen min og vår hund. Jeg elsker å være kreativ, og kjenner jeg blir lei meg når kreativiteten ikke er til stede (men slik er det vel for de fleste...?)
Scrapping er noe jeg alltid har ønsket å drive med, men det var ikke før i fjor (juni 10) jeg tok mot til meg og startet opp. Burde vel egentlig feire at jeg har vært scrapper i 1 år nå :D
Er det noe jeg ikke angrer på så er det akkurat det.
Jeg lager altså kort i forskjellige former og variasjoner, og elsker å sitte på scrapperommet mitt!
Timene flyr avgårde når jeg sitter der og det er også en måte for meg å koble av på. Kan det bli bedre?
Jeg har jo ikke hodt på med dette så veldig lenge, men jeg har blitt utrolig inspirert og jeg er veldig imponert over den kreative verden som er der ute. Jeg er så glad for å kunne ta del i denne verdenen!
Ellers så tilbringer jeg mye tid med min kjære Mac (altså Macintosh). Der forsvinner jeg langt inn i data verdenen og kan bli borte i mange timer mens jeg holder på med kreative ting, som design av signaturer til forskjellige forum og blogg design osv... Gi meg noe å gjøre, så blir jeg sittende ;)
Klem Camilla

--//--

Vi takker Camilla på det varmeste for det flotte nye designet vårt og hun vil bli beæret med premier i form av GDT plass + en pakke i posten :D

Så hva syns du om vårt nye utseende og Camillas flott jobb? :D
- Legger du igjen en liten beskjed i denne tråden, vil du bli med på trekkningen av en RAK som vi feirer med!!