torsdag 1. september 2011

Utfordring 46Hei Hei Og God Morgen! :D
Velkommen til en ny utfordring her hos Kort O Mania! :D
Idag er det alt 1. September! Helt utrolig hvor fort Høsten slo inn sant?
Men når det blir mørkt og ''guffent'' ute, er hobbykroken til mange av oss en luuuun og god plass å sitte :D
Og det har vi merket at folk er i full gang med å gjøre alt, utrolig herlige bidrag som er kommet inn til vår forrige utfordring! Tusen tusen takk :)
Vinneren og Favorittene vil bli publisert om noen dager

Så en liten opplysning:
Vi har en premie liggende som ingen har gjort krav på!
Vi vil med dette gi en siste og endelig frist for vinneren dette gjelder, om å ta kontakt med oss innen 5 September, for å kreve den inn

Utfordring 40 - Vinneren var Kristine89

***

Vi vil med dette også gjøre en liten opplysnings endring i våre regler; Vi ber om at Vinneren må sende oss en mail innen 2 uker etter Vinner av en utfordring er blitt publisert her på Kort 'O' Mania bloggen. - Blir premien ikke gjort krav på innen fristen, vil det bli valgt/trukket en ny vinner!!

***


Da skal jeg ikke utsette det noe mer.... :D


NÅ Er det tid for -

Utfordring nr 46!

Bånd/ribbon!!

Denne gangen vil vi at dere skal lage kort/kreasjoner som har bånd/ribbon på seg!
Om du bruker sarte farger, sterke farger, lager noe enkelt eller med masser av stæsj, er akkurat det samme.

Dere kan lage akkurat det dere vil, så lenge dere følger kriteriene i oppgaven! :D
Vi gleder oss til å se hvordan dere bruker bånd på kreasjonene deres! :D


Premien denne gangen, er sponset av
Kort 'O' Mania DT har brukt bånd ifra Leanne.no!Her er våre Design og vår tolkning av Utfordringen;Gjeste Designer September 2011
Mona Sørensen


Og slik har hun tolket sitt første GDT bidrag til oss:
Design Teamet;


DT - Ane Karoline
mønsterark fra prima "tropics", rød bazzill, ms punch, det grønne båndet fra leanne.no, roser fra woc, knupper og pynte blomst fra kort og godt, motiv fra magnolia fargelagt med promarkers, perler fra kort og godt. Tekst stempel fra norsk stempelblad. og kantene på mønsterarket har fått litt crackle paint på seg.


DT - Guro
Papirene og blomstene er fra Kontant Engros , tekststemplene er fra Kreativ Hobby og sommerfuglstempelet er fra Layers of color.
Båndet True love er kjøpt på Kreative Hender, mens båndet under er fra Kontant Engros


DT - Jeanette
Har brukt bånd fra Leanne. Arket er jeg usikker på. Noe jeg har hatt lenge i papirhyllen. Stempel nederst i venstre er også fra sponsor, syns det var vanskelig å bruke det sammen med resten. Stempel av motiv er Whiff of Joy fra fjorårets (?) sommerkit. Mulig fra 2009, jeg er usikker. Swirl i hjørner er Magnolia, og sommerfuglen er Prima. :) Perler er Kaiserkraft.


DT - Kirsten
Jeg har brukt bånd fra Leanne.no. Tildastempelet er "Exploring Tilda", stemplet på akvarell papir og malt med akvarell. Reven og bakgrunnsbildet er fra fargeleggings sider (for barn i alle aldre...) på nett - skrevet ut på akvarellpapir og malt. Mønsterarket er "Mellow" fra Basic Gray. Jeg har også brukt brunt og grønt Bazzill ark. "Hvite - orange" roser fra Kort og Godt. Reven sitter på en ekte barkbit :)


DT - Linda
har brukt bånd ifra Leanne.no, sommerfugl ifra korthobby, ark fra BasicGrey og forøvrig; osteklut, blomster ifra prima, wildorchidcraft og kort&godt, mini bokstaver, bling fra kort&godt og motiv ifra ?? som er fargelagt med Touch Markers ifra Joruns Hobbyhjørne


DT - Lisette
Båndet og den lille blomst er fra Leanne. No


DT - Nelle
Mallen till min "Muffinbasket" hittade jag i nya numret av MagnoliaINK.
Spetsbandet är från Leanne.no och stämplarna kommer från Magnolia :)


DT - Trine
Papirer fra Vibeke Spigseth. MS punch til "blonde" og snøkrystaller og mangolia dies til svire og gjerdet. Charms fra kuttut og bling fra kort og godt. Engelsk blonde fra Leanne.no. Blomster fra her og der:) Hjørne stempel fra stempelglede og Tilda motiv fra Mangolia. Tilda er fargelagt med copics og prismacolor.


DT - Heidi
Stempel fra North star stamps, fargelagt med promarker, blå blomst fra Prima og kirsebærblomster fra Wild orchid, blonde og utstansede grener (magnolia dies) samt brukt en rund stor dies fra Marianne design. Restepapir ellers.

---


For en nærmere titt og for flere detaljer av DT - sine bidrag, ta gjerne en titt innom hvert enkelt sin DT's blogg :D


Lenk ditt bidrag opp med en direkte lenke til Inlinkz innen 14. September klokka 20:00 fra en blogg eller et åpent galleri :) Har du ikke blogg e.l., kan du sende ditt bidrag på mail til kortomania@gmail.com (mrk ditt bidrag med navn og utfordring)
Vi vil og minne på om å lese våre små regler før du entrer ditt bidrag :D

Tusen takk :D

Photobucket

Mottatte Bidrag Pr Mail for Utfordring # 46:

Bodil Tennebekk4 kommentarer:

-Kirsten- sa...

awesome kort :)

Scrappellen sa...

Vakre bidrag, som alltid!:) Beklager, jeg var visst for kjapp og sløv, så jeg leste ikke reglene om kun 5 utfordr., så da...da får jeg komme tilbake en annen gang;)).
Takk for at dere sa ifra!;)
Klem, Ellen

Audhild sa...

:-) Jeg hadde heller ikke fått med meg dette med maks 5 - beklager:-) Kommer sterkere tilbake jeg! Klem

Kort O Mania sa...

Til Pia - som har deltaker bidrag nr 113: Det går ikke ann å kommentere på bloggen din i det hele tatt, vi skulle jo så gjerne lagt igjen litt spor etter oss, så derfor håper jeg du titter her og leser her :
En lekker bryllups eske/kort du har laget, nydelige sarte ''bryllupsfarger'' :D
vi takker for din deltagelse på denne utfordringen!
klemmer fra
Linda S. L
og resten av jentene i
DT KOM