tirsdag 29. juni 2010

Månedens Sponsor for Juli 2010


Heia!
Det er tid for å presentere vår Måned sponsor. Og denne gangen har vi fått med oss Meljen's Design som Juli's Måned sponsor!
Har du ikke hørt om henne før, ikke sett motivene hennes? Kom deg inn til hennes verden og skjekk ut det hun lager :D
Du vil falle helt pladask du og!

Og vi er så heldige og kunne få si at Meljen's Design kommer til å sponse flere av våre utfordringer ut året 2010! Og for hver gang er det hele 4 digitale motiv etter eget ønske som er premien!
Kort 'O' Mania Design Team har og fått den ære å få designe med hennes motiver, og dere kommer til å få se kreasjoner fra oss med diverse herlige motiv denne og de andre månedene :D

*
Her finner du Artisten 'Meljen' sin blogg,
klikk på bildet;

Her finner du den digitale shoppen,
klikk på bildet;
Og nå kan du også få kjøpt hennes digitale motiv inne hos Whimsy Stamps!

Melissa heter Artisten bak Meljen's Design. Og hun lager alle sine motiv for hånd. Skisser, fin tegner og så scranner. Nå har hun også fått en del av sine motiv over på rødgummi! For oss som fortsatt elsker å stemple motivene personlig, er jo dette en drøm! :D
Her er litt om hva Melissa sier om seg selv;
Melissa 'meljen' Jenkins

I am the owner and artist of Meljen's Designs digital stamps, and I am also a mother to two beautiful children (and two kitties), and wife to my best friend. Being an artist is my favorite way to spend quiet time. I love drawing 'cutesy' things like animals and teddy bears. I also love playing around with photo editing, sewing, crocheting, and being a computer nerd. :-)
(norsk; Jeg er eieren og artist designeren av Meljen's digitale stempler. Jeg er også mor til to vakkre barn ( og to katter)og kone til min beste venn. Å være en artist er min favoritt måte å tilbringe fritiden på. Jeg elsker å tegne 'søteste' ting som dyr og teddybjørner etc. Jeg elsker også å leke litt med foto redigering, sying, hekling og være litt data nerd :-)... )