mandag 13. februar 2012

Kort 'O' Mania Ønsker

nytt Team Medlem nr 2 - Velkommen!

... ja da var det dags å avsløre hvem vårt team medlem nr 2 ble!

Og nå skal vi se! :D


Vi er så heldige å ha fått med oss en dyktig scrapper og ei herlig og flott jente, som har en stil som er leken og flott samtidig, ikke minst all-sidig og utrolig inspirerende :D


Ta godt i mot:

Karin Seiness Lilleseth

her er en liten presentajon av henne selv;

Hei :)

Jeg heter Karin Seiness Lilleseth, og bor i Narvik i Nordland. I bloggverden kalles jeg også Trollkatta. Jeg er gift med Kai, og vi har 3 kjekke voksne barn og 1 nydelig barnebarn, samt 3 kjærlige katter og en herlig hund. Jeg startet med å lage kort i Februar 2009, da min kjære venninne Anita overtalte meg til å begynne. Etter det har jeg vært hekta! :)

Til daglig jobber jeg i trenigsbransjen, som nestleder på Friskhuset i Narvik. Jeg har alltid hatt ulike hobbyer, sånn som: alt av interiør, strikking, hekling, hagearbeid, fotografering, fjelltruer etc...

Jeg syns det er spennende å lære nye ting og elsker en utfordring, så jeg har ikke noen favorittstil, men jeg kommer alltid litt innom Vintage- looken. De aller fleste motivene fargelegger jeg med Distress Ink Refill. Er motivene veldig detaljerte, bruker jeg i tillegg akvarellblyanter. Jeg liker også å fargelegge med pastellblyanter.

Når jeg lagerkort eller andre dekorasjoner, er jeg opptatt av variasjon. Er derfor veldig gald i å prøve ut ulike fasonger og maler, samt bruke diesene mine for å prøve å få et unik design.

Ble kjempe glad da jeg fikk muligheten til å bli med i teamet til Kort 'O' mania. Jeg skal gjøre mitt aller beste for å insprirere deg som besøker bloggen!

Klem fra Karin


***

her er Karin sin blogg om du og vil ta en titt innom for å se hva vi falt for :D

''Trollkatta's Scrapping''

Photobucket