tirsdag 1. juni 2010

Utfordring 18

Solen varmer godt og det begynner å minne mer og mer om Sommer ute!
Et herlig vær å ønske Juni Velkommen med!
Og ikke minst Velkommen til en ny utfordring her oss oss på Kort 'O' Mania!!
Men først vil vi som vanlig presantere vinneren av forrige utfordring, og vinneren er trukket med Random.org denne gangen, bland 45 herlige bidrag!!
Tusen takk for flotte kort og kreasjoner som er kommet inn.

Her er resultatet;

Og bak tallet 40 finner vi;
Dorthe

Med dette skjønne bidrget;

Gratulerer sååå mye Dorthe!
Du får tillsendt en pakke med papirer fra My Mind's Eye, sponset av Unik Scrap.dk
Send oss ditt Navn og din adresse på mail til oss på; kortomania@gmail.com
Så sender vi premien til deg så fort som mulig :D

Vi har jo funnet fram til våres favoritter denne gangen også som vi syns fortjener litt oppmerksomhet, og her er et slide show med dem;

*************

For Utfordring 18 har vi en liten oppskrift til dere;
Dere skal bruke 3 knapper, 3 blomster & 3 mønsterpapir på deres prosjekt!
Dere kan lage hva dere vil, om det er en Layout, et kort, en eske eller noe annet. Så lenge dere følger oppgaven og har det synlig på deres prosjekt. Vi tar forbehold om å slette bidrag som kommer inn, som ikke følger kriteriene våres, for oppgavene vi legger ut. Håper på forståelse ang dette :)

Premien er denne gangen sponset av

Premien er en pakke med 3ndypapir sin nye sommer kolleksjon!Design Teamet har fått leke seg med papirene fra 3ndy, og dem er sååå flotte!

her er litt inspirasjon fra oss DT;


Anne Bente


Aud Kirsten


Benedicte

Heidi

Jeanette

Linda

Lisette


Hege

Link ditt bidrag opp med dirkekte link til Mr. Linky innen 14. Juni klokka 20:00
Fra en blogg eller et åpent galleri :) Har du ikke blogg ol, kan du sende ditt bidrag på mail til kortomania@gmail.com (mrk ditt bidrag med navn og utfordring)

Happy Scrappin!!
Klemmer fra alle oss jentene på Kort O Mania


Månedens Sponsor for Juni 2010Er vår Måned sponsor i Juni, og det er en glede å ære for oss å ha dem som sponsorer!

Her er litt Historie om 3ndy:
3ndypapir er en liten norsk produsent av mønsterpapir for scrapbooking, kortlaging og papir-hobby.
3ndypapir ble startet av Lene Solhaug, Vibeke Spigseth og Gudrun Loennecken i 2007. 3 Kreative, papirglade damer, med en drøm om å lage mønsterpapir til norske papir-elskere. Derav navnet 3ndypapir.
Vår første kolleksjon var julekolleksjonen 2007. Dette ble en overveldende suksess, og selv om Vibeke sluttet i 3ndy etter den første lanseringen fortsatte Gudrun og Lene videre.
Firmaet har i løpet av de siste 2 1/2 årene vokst til en sor suksess både her i Norge og internasjonalt.
Lene og Gudrun har reist rundt og holdt kurs, vært på messer og treff og blitt kjent med mange, mange koselige papir-entusiaster i Norges land, og vi har satt utrolig stor pris på all skryt og all oppmuntring, og å se alt det vakre som lages med våre papirer gjør oss utrolig stolte og glade.
I 2010 valgte Lene å slutte som eier og designer i 3ndypapir, for å kunne bruke mer tid med familien, og å jobbe i deres familie-firma.
Men 3ndypapir forsvinner ikke av den grunn. Gudrun fortsetter videre og har allerede lansert en sommerkolleksjon "secret garden" i 2010, og planlegger en ny julekolleksjon som kommer senere i år.
3ndypapir ble startet fordi vi alle 3 hadde en drøm om å designe mønsterpapir - denne drømmen lever videre, og det er selvsagt på grunn av alle våre trofaste kunder og fans at vi har fått dette til å bli en suksess-bedrift.
TUSEN TAKK!
Gudrun

Kort 'O' Mania Design Team er så heldige å blitt sponset med de lekkre nye papirene fra sommer kolleksjonen demmes, og dere vil se oss bruke disse i våre kreasjoner i hele Juni! :D
Tusen Tusen takk Gudrun!

Her ser dere hvordan dem ser ut, og det er disse som også blir premien på våre utfordringer i Juni, gled dere!! :D

Her finner dere bloggen til 3ndypapir, en utrolig flott og inspirerende blogg hvor du finner idèer og ikke minst herlige tutorials av alle slag! Absolut hvert en titt innom!! :D

Klemmer fra Linda
og resten av Kort 'O' Mania jentene!