Design Team

Elisabeth


Jeg heter Elisabeth og er 32 år gammel. Jeg kommer fra et lite sted som heter Vaksdal i nærheten av Bergen, men bor nå i Oslo sammen med kjæreste og katten vår, Safira.

Helt siden jeg var liten, har jeg likt å holde på med ulike hobbyer der jeg kunne være kreativ og bruke hendene mine.

Så da en kollega begynte å lage kort og viste meg hva hun holdt på med, åpent hun en ny verden for meg høsten 2012, og jeg ble hektet fra første stund.
Når jeg ikke lager kort sitter jeg nesten alltid å fargelegger på et motiv med copics tusjene mine, oeg jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem.
Jeg har ingen bestemt stil på kortene mine og jeg vet skjelden hvordan kortet mitt skal bli førkortet er blitt helt ferdig.
Når jeg starter å lage et kort fargelegger jeg motivet først, og finner deretter papir og stæsj som passer i fargen til motivet.

Veldig ofte blir kortene mine rosa eller lilla, men i den siste tiden har jeg prøvd å utfordre meg selv til å tenke andre farger og få en større variasjon i kortene jeg lager.
Elisabeth's lille papir verden.

Hilsen Elisabeth 

***

Ane Karoline

Anes plass
Jeg heter Ane, er 82 - modell og kommer fra Sandnes ved Stavanger. Jeg er gift og har to små barn.
Jeg begynte med scrapping for vel 5 år siden, da min eldste sønn ble født.
Skulle da prøve meg på noen albumsider, men jeg fikk en ganske lang tørke periode en stund etter. Etter tørkeperioden, var jeg borti litt digiscrapping.
Men for 2,5 år siden, begynte jeg med kort laging, det var en god venninde av meg som lokket meg.. Og da var jeg solt! hi hi
Jeg fikk laget en scrappekrok nede i kjelleren, så det er der jeg tilbringer mye tid av fritiden min :)
så jeg lager stort sett kort, men noen Lo'er er kommer det også

Hilsen Ane :)

Ane sin blogg kan du besøke her!


*** 
Mari

Maris kosekrok

Hei!
Jeg heter Mari og er en 82-modell fra Sandnes, nå bor jeg i vakre Øygarden, i havgapet utenfor Bergen med min mann og datteren min på snart 6 år. Jeg har alltid likt å gjøre noe kreativt og drev en god stund på med digital scrapping, men emigrerte over til papir da vi bygde hus og jeg endelig hadde plass til alt som følger med. Jeg har laget meg en herlig hule i 2.etg hvor mye av tiden min blir brukt.
Jeg vet ikke om jeg kan si at jeg har noen spesiell stil, den varierer fra skarpe, klare farger over til det mer duse som du finner hos Pion og Maja Design. Jeg er veldig glad i å lage kort og minialbum samt at det har blitt endel LOer etterhvert. Når jeg fargelegger liker jeg å bruke promarkers, men har også begynt å øve meg på chameleon pennene.

Jeg er glad i å prøve nye ting, og liker å lete frem diverse toturialer og prøve meg frem. Noen prosjekter blir mer vellykkede enn andre. Foruten om scrapping bruker jeg endel tid på hekling, også liker jeg å sy litt, samt at det går med litt tid på kjøkkenet og utforsking av oppskrifter.
Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som DT hos Kort o Mania og håper jeg kan inspirere dere litt.

Klem Mari 

*** 
Astrid

Hei :-)
Jeg heter Astrid Magnussen, er 51 år, og bor i Førde i Sogn og Fjordane. Det er ca. 8 år siden jeg begynte å lage kort, og jeg elsker den roen og kosen det gir meg å få bruke kreativiteten min i denne hobbyen.  Ja det er rene terapien :-)  Stilen min varierer og jeg liker alt fra C & S til lag-på-lag, og fra sarte pastellfarger til sterke klare farger.
Men de siste årene har jeg blitt mer og mer glad i vintage-stilen. To ting går igjen i kortene mine og det er halvperler og dies!!!  Kan ikke få nok dies og perler må jeg bare ha :-)
Det går mye i kort hvor jeg liker å prøve meg på nye bretteteknikker jeg kommer over, men jeg lager også esker m.m. Tar gjerne vare på tomme glass og papiresker av forskjellige slag som jeg kan dekorere. Jeg synes det er spennende å prøve ut nye teknikker innen denne hobbyen. Her blir en aldri utlært for det er alltid noe nytt en kan prøve ut.

Til å fargelegge motivene mine så bruker jeg Promarkere. Trives godt med de tusjene selv om jeg absolutt har et stort forbedringspotensiale når det gjelder fargelegging.

Gjennom denne hobbyen har jeg truffet mange koselige mennesker og knyttet nye vennskap. Å dra på treff gir meg mye glede og inspirasjon.
Jeg er stolt og glad over å få være en del av Kort`O`Manias flotte designteam og gleder meg til å starte opp:-)  Håper jeg kan være til inspirasjon for andre med mine bidrag.

Astrid!
***
Sissel
Hei!
Sissel Lie heter jeg og skal prøve meg som ny DT her i KortoMania.
Jeg ble hekta på kortlaging høsten 2010. 
Siden har det gått med noen kilo med papir, meter med blonder og liter med lim :)
Stilen min kan nok best beskrives som søt og romantisk.
Jeg er glad i sarte farger, blonder, puncher og dies.
Innimellom kommer det også et og annet Vintagekort.
Som oftest bruker jeg Copics til fargelegging av motiver.
Jeg øver en sjelden gang på å farge med Distress, men det gode resultatet lar vente på seg.

***