lørdag 30. juni 2012

Vinneren av utfordring # 64 - Go digi crazy!

Her kommer vinnerene som perler på en snor! Nå er vi snart i rute med å kåre vinnere her på Kort 'o' Mania-bloggen. Vi vil igjen beklage at det har tatt tid å kåre vinnere, men det ser ut til at vi nå er i rute igjen. Vi håper vinnerne får premiene tilsendt så snart som mulig, husk å send en e-post til mailen vår som står i høyre sidebar om at du er vinner. Merk gjerne mailen at det gjelder vinner av den og den utfordringen!

Nåja, her kommer iallefall vinner av utfordringen som man skulle bruke et digitalt trykk på sin kreasjon. Det var tett i teten mellom vinner og nestemann også denne gang. Det er utrolig mange fine bidrag dere sender inn! Tusen takk! Og fortsett gjerne med det! I morgen kommer vår sommerutfordring som skal vare i hele juli!

Utfordringen er sponset av:

og


Vinner av utfordring # 64 er
*
*
*
 
Eier av kortet heter Gunn, Gunn tusen takk for flott kort, nydelig med masse fine detaljer, og husk å sende oss en epost om at du har vunnet! :) Så skal vi sende premien til deg.

En liten kollage inneholder de øvrige bidragene som var med i avstemmingen, men som ikke kom helt helt til topps! Ønsker alle som er innom en flott dag, og kom innom i morgen for å se vår juliutfordring!
  Photobucket