søndag 1. august 2010

Utfordring #21 fargekombinasjon

Da er det 1. august og på tide med en ny utfordring her på Kort 'o' Mania-bloggen! Som de fleste her av design team-medlemmene har det vært ganske stille i juli med ferie! Men nå er det vel en god del som er tilbake fra ferie og kan slenge seg på vår utfordring som denne gang er en fargekombinasjon! Svart, gul og grønn er fargene som skal brukes på kort/layout osv. Vi godtar ikke digitale layouts, ellers godkjenner vi det aller meste. Reglene finner dere i sidebaren.
Første utfordring sponses av Karen Doodles, og vinneren får velge hele 3 stempler (digitale) fra hennes flotte kolleksjon!


Først ønsker vi å vise frem et lite knippe av våre favoritter som kommer i slide-showet under.


Og så til vinneren av utfordring nr. 20 som var å følge en skisse laget av vårt dyktige design team-medlem Benedicte!
Denne gang ble det etter avstemning valgt frem Scrappelise! Her skiller det bare ett poeng mellom første og andreplassen! Gratulerer så mye Scrappelise, vennligst kontakt oss via vår e-postadresse for å få premien som sponses av Meljens design! Hele 4 digistempler vil vinneren kunne velge seg fra Meljens flotte kolleksjon!
Scrappelise

Så over til utfordringen for denne måned! Under presenteres design teamets bidrag til denne fargekombinasjonen. Vi håper dere blir inspirert til å være med. Legg inn bidraget deres i Mr. Linky! Utfordringen løper til den 14. august kl 20!

Benedicte


LindaAud Kirsten


Hege/Bestevenn


Lisette


Heidi


Jeanette