onsdag 29. februar 2012

Kort 'O' Mania Ønsker

nytt Team Medlem nr 4 - Velkommen!

...Vi har desverre måttet si farvell til vår herlige DT - Guro, som i lang tid har hvert sykemeldt og nå har kommet fram til at hun desverre må trekke seg ifra sin stilling her hos oss!
Vi håper Guro kommer raskt til krefter igjen, og at vi vil se henne delta aktivt i ''blogglandia'' om ikke så alt for lenge : D:D
Takker for din flotte tid sammen med oss Guro, ditt herlige vesen vil bli savnet!! :D


OG da i den anledning at vi ''mister'' et team medlem, får vi inn et nytt team medlem!!
Ei glad jente i fra Sverige har vi fått med oss!
Og det er ingen ringere enn...

Ta godt i mot:


FRIDA AXELSSON!!

her er en liten presentajon av henne selv;

Jag heter Frida men på nätet kallar jag mig Pysselfröken. Jag är född 1978 och bor tillsammans med sambo, två barn, en Irländsk setter och tre katter i en mindre svensk ort. Sedan tio år tillbaka arbetar jag som förskollärare och trivs jättebra med det. Ingen dag är den andra lik.
Som barn tyckte jag mycket om att måla, klippa och klistra. När jag 2003 upptäckte scrapbookingens underbara värld var det som att hitta hem. Jag var fast direkt. Till att börja med gjorde jag mest layouter men numera är jag främst en kortmakare. Jag blandar olika stilar men tycker bäst om Vintage och Clean & simple. Min stora passion är stämplar. Det finns så många fina och det blir aldrig för många. När jag färglägger mina motiv använder jag mig av Promarkerpennor.
När jag inte håller till i scraphörnan tycker jag om att träna, träffa vänner, greja i trädgården och läsa deckare
Kram Pysselfröken

***

her er Frida sin blogg, om du og vil ta en titt innom for å se hva vi falt for :D


''Pysselfrökens Blogg''


Photobucket