tirsdag 16. oktober 2012

Utfordring 72!


God Morgen!! :D

16. Oktober alt og det går full fart mot Vinter, men først skal vi gjennom kalde og mørke Høst dager og ikke minst fest begivenheter slik som Halloween :)
I stede for å slå seg på Halloween trenden i år, hiver vi oss rundt og blir litt ''dyriske'' av oss :D

Først har jeg veldig triste nyheter å komme med, og det er at vi mister 3 flotte jenter på teamet vårt. Nelle, Frida og Lisette. Tid, krefter, sykdom etc kommer ofte i veien noen ganger for oppgaver man så gjerne skulle gjort. Og i stede for å tviholde på sine plasser, vil de gi noen andre en sjanse for å oppfylle kravene for et Design Team Medlem.
Vi takker alle disse 3 superflotte jentene for jobben de har gjort for Kort 'O' Mania, og ikke minst Lisette som har vært med helt ifra starten av bloggen, over 3 år har hun vært med oss! Det står det respekt av ! :D
Alle 3 vil bli dypt savnet hos oss, Tusen Tusen Takk Jenter for at dere er akkurat den dere er! :D :D

Det er mulig det vil komme et kall om nye DT'r etterhvert, så her er det bare å følge med! :D
Men nå utsetter vi ikke den nye utfordringen noe lengre! :D

 Det er tid for


Utfordring nr 72!


'' Dyrenes Verden! ''

...Her vil vi se kort, kreasjoner og prosjekt (hva du måtte ville lage) med bilder, motiv eller en annen form for Dyr på!
HIV DEG MED PÅ UTFORDRINGA DA VELL!! :D

  
Premien denne utfordringen, er sponset av:
HOBBYKUNST

En pk på en verdi av 200,- 


Her er våre Design og vår tolkning av Utfordringen;

Jeg har lagd en liten gavepose med TH dies. Papirer fra Pion, 
tekst NSS, blomster fra WOC og musa er fra 
Creative Expressions, fargelagt med Copics.


DT - Karin
Clean and Simple Card:
Stempel: House Mouse fargelagt med Disress Ink Refill.
 Kortet er bygd opp med 3D puter i flere lag. Tekst stempel fra Sweet Pea,
glitter fra Ranger, silke band, Brads - ukjent. Papir: Bazill.

DT - Kirsten
Julekule:
Akryllkule fra Hobbykunst. Stempelet er"Christmas Tilda with cat" fra Magnolia. Denne er laget i 3D, med motivet stemplet flere ganger, fargelagt, klippet ut og limt sammen med 3d puter. Stempelet er fargelagt med promarkere. Juletre er brettet i papir. Bånd er fra Martha Stewart "Snow Lace Ribbon". Bakgrunnsark er Juledrømmer - ventetid av Vibeke Spigseth fra Poppy design. Snømaling er fra Panduro Hobby.

DT - Ane
motivet er fra wee stamps, fargelagt med promarkers, mønsterark fra melissa frances
og en til som jeg ikke husker navnet på, metall stjerner.


DT- Karina

Mønsterpapir fra papirdesign. Hjerter og fuglebur er skåret ud med min cricut. Den nederste swirl er  "Valerian Flowrish" fra Memory Box.


DT - Lisette
Stemplet, papir og dies er fra Papertrey Ink.
DT - Linda
Her har jeg laget en Bursdags-Pose, dekorert med strukturert Bazzil kartong. Har brukt punchere, blomster, tall fra AC, motiv ifra Magnolia og charms og metallhjørner er ifra korthobby.no. Motivet er fargelagt med Copics.

DT-Jeanette
Motivet er en freebie jeg fikk fra Mo Manning, papirene er Making Memories. Blomstene er stort sett fra Wild Orchid Crafts, de hvite perlene er noe jeg byttet til meg fra Gro. :) Båndet husker jeg ikke hvor er fra. Tekst har jeg valgt å vente med, til jeg vet hvem som skal få kortet!

 
For en nærmere titt og for flere detaljer av DT - sine bidrag, ta gjerne en titt innom hvert enkelt sin DT's blogg :D
---

Lenk ditt bidrag opp med en direkte lenke til Inlinkz innen 30. Oktober klokka 22:00 fra en blogg eller et åpent galleri :) Har du ikke blogg e.l., kan du sende ditt bidrag på mail til kortomania@gmail.com (mrk ditt bidrag med navn og utfordring)
Vi vil og minne på om å lese våre 'små' regler før du entrer ditt bidrag :D
Tusen takk :D
NB!
KORT 'O' MANIA INFORMERER!!
Etter mange tilbake meldinger, litt forvirringer og en intern avstemming i blandt oss i Design Teamet- har vi nå  kommet fram til at regelen om at max kombinerte bidrag - blir TATT BORT  - og det er nå lov til å kombinere med andre utfordringer etter eget ønske 
Det er altså ikke lengre noen grense på hvor mange andre utfordringer du kan kombinere våre utfordringer med, MEN vi oppfordrer til at vi svært gjerne vil se bidrag som er basert på våres oppgaver som en del av fokusen på ditt bidrag, Tusen Takk :)


Photobucket