mandag 16. januar 2012

Utfordring 55!

God ettermiddag alle sammen!
Og velkommen til en ny (bittelitt forsinket) Utfordring her ifra oss!
Sjukdom i heimen her er årsaken til det at ny utfordring er litt sen, og ikke minst at vinneren av utfordring 53 ikke er blitt publisert enda... beklager dette.

Men tiltross for forsinkelser, skal dere i hvertfall nå få en ny utfordring å kose dere med!
Og denne gangen har vi forsåvidt en gankse enkel og grei utfordring til dere ;)

Det er tid for

Utfordring nr 55!


''Søtt Som Sukker''

...Og med det, så mener vi at du skal lage et kort, LO, eller en eske/box etc...
som er så søtt som du bare kunne tenke deg! :D
Og ofte tenker vi jente relaterte kort, men om du klarer å lage et sukkersøtt kort til gutt, er det bare å lage det og! :D
''Cute as it can be''

NB!
Vi vil igjen ta oss vår rett til å påminne alle deltakere til å følge våre regler.
Vi opplever til stadig at det er mange som fortsatt ikke følger reglene, og det er så trist å måtte utelukke lekkre bidrag pga det!
Så ta en titt på reglene i høyre sidemarg før dere entrer, og skjekk om dere har utfyllt kravene!
Tusen takk :D :D

-------

Denne utfordringen har vi 2 premier til vinneren!!
Premiene denne utfordringen, er sponset av:
3ndypapir.no
Og herlige digi motiv ifra;
med et gavekort på$20!!Her er våre design og vår tolkning av Utfordringen;
Teamet er så heldige å få kreere med de lekkre motivene ifra The Paper Shelter, navn og link til motivet som er brukt, står under hvert DT's bidrag :)


Design Teamet;


DT - Kirsten
Ark fra Pion design. Roser og halvperler fra Kort og Godt. Sommerfugl og kantepunch fra Martha Stewart. Motivet er Spring swing fra The Paper Shelter. Husken henger løst i rammen slik at husker svinger når en beveger på kortet. Bak husken og jenta er det festet overheadark for å gjøre motivet sterkere ("tauene" i husken blir ellers for svake til å holde husken og jenta).


DT - Kirsten
(bidrag 2)
Bakgrunnsarket er fra My Minds Eye - Deena's Penny Lane. Blonde; Martha Stewart kantpunch med rosa, rutete bånd sydd på. Hvite roser og halvperler er fra Kort og Godt. Rosa roser er hjemmelagde. Nålpute laget av hjemmefarget batikkstoff i rosa med vattfyll. Jeg har festet noen halve knappenåler og små sikkerhetsnåler. Motiv Cute dressmaker fra The Paper Shelter.


DT - Lisette
Mønsterpapir og hvid karton fra Papertrey ink, orange karton fra Hero Arts, tekst stempel fra Orion design , Spellbinders dies, penne fra Copic og motivet 'teddybear picking flowers' er ifra The Paper Shelter


DT - Nelle:
Jag har använt Cute dressmaker från The Paper Shelter och färglagt med Promarkers. Bakgrunden är gjord med Fluid Chalk som jag duttat på. Pappren är från Inkido och blommor från Wild Orchid Craft. Övrigt material jag använt är: halvpärlor, spets, charms, washi tejp, ostduk, pins, kakservett, chipboard, bling, band. Tagen är en dies från Magnolia och Spellbinder Lacey Squares.


DT - Ane
motiv fra Let`s go to sleep! fra the paper shelter. fargelagt med promarkers. Mønster ark fra en
som jeg ikke husker. bånd fra scrapshop. blomster fra kort og godt, woc, marianne
designs, glitter lim, tekst stempel fra storyteller. punch fra ms.DT - Linda


Jeg har laget/dekorert en papirpose og har brukt 3ndypapir ark ifra vinterkolleksjonen ifjor (ser ikke ut som vinter, så passet perfekt i fargene syns jeg, her) Har ellers brukt masser av metall ifra vår sponsor korthobby.no - og motivet er ifra the paper shelter og heter; Spring swing


DT - Jeanette

Jeg har brukt stempel fra The paper shelter, en veldig søt bjørn, i tillegg har jeg brukt papirer fra 3ndy papir, blomster og seam binding fra Wild Orchid Crafts, perler er fra Kaiserkraft, tekststempel fra Lily of the Valley.


DT - Guro
(sykemeldt ut Januar)
---

For en nærmere titt og for flere detaljer av DT - sine bidrag, ta gjerne en titt innom hvert enkelt sin DT's blogg :D


Lenk ditt bidrag opp med en direkte lenke til Inlinkz innen 30. Januar klokka 22:00 fra en blogg eller et åpent galleri :) Har du ikke blogg e.l., kan du sende ditt bidrag på mail til kortomania@gmail.com (mrk ditt bidrag med navn og utfordring)
Vi vil og minne på om å lese våre 'små' regler før du entrer ditt bidrag :D

Tusen takk :D

Photobucket

BIDRAG MOTTATT PR MAIL

Anny Brevik

Anny Brevik


Hilde Jelen Sinnes