lørdag 1. juni 2013

Utfordring # 87 - våre firbente venner!

Hei alle sammen!
Tenk at vi er kommet til sommeren allerede! Juni er den første sommermåneden!

Det er 1. juni i dag! Og ny utfordring hos oss.

Denne utfordringen sponses av Robyn Fetish. Både vi i design teamet og premien er sponset av Robyn Fetish! De sponser vinneren med digitale motiv!

Det er våre firbente venner vi har i fokus denne gang. Lag noe som har et dyr (med fire ben) på! Et kort, en LO, hva som helst så lenge det er laget av deg, og ikke er digitalisert 100%. våre regler står i side-baren.

Legg inn ditt bidrag i "frosken" under. Fristen er 30. juni kl 22.

For inspirasjon, kikk på flott bidrag fra vårt herlige design team:

Jeg har laget et pop up kort. Bysten skåret ut i Silhouette og er fra Shery K Design.  Sybordet er eget design - kuttet med Silhouette maskin i Panduro sin Bazzill. Symaskinen er et gratis digitalstempel fra Graphics Fairy. Hundene er digitalstempelet "Puppy Paws" fra Robyns Fetish. Bakgrunnsarket er fra Pion design - Alma's Sewing Room - Purple rose. Teppet og stoffet i symaskinen er fra en liten duk i hardangersøm.


Et enkelt kort fra meg denne gang=)
Digistempelet  er fra Robyns Fetish; og heter Kitty play.
Teksten har jeg funnet på selv og skrevet i Word, brukt passer for og få en sirkel og klippet den ut. Perlene er fra Panduro og fargelagt med copic R59.
Rød bazzil og det hvite papiret er noe rester.
Fargelagt med prismablyanter.


DT Cathrine

Jeg har laget et 6x6 kort, med motiv fra vår sponsor Robyn's Fetish og jeg har brukt Katie Kitty, som er fargelagt med Copic.
Kortet er laget fra papirrestekassa mi, og bånd fra WOC, Sommerfugl charms fra The Ribbon Girl. Rundt motivet og på venstre kant av kortet har jeg brukt Stampendous Fran-táge Embossing Enamels - Shabby White. 


DT-Karina
 

Jeg har farvet digi stemplet "bedst friends" fra Robyn´s Fetish med promarkers. I kanten af kortet er punchet med Martha Stewart punch. Metalpynt fra korthobby.no .

DT Ane 
jeg har dukket ned i reste-esken min, mønsterark er fra der.
motiv er fra Robyn´s Fetish, fargelagt med promarkers. blomster fra prima. 
tekst stempel fra kort og godt.