mandag 1. august 2011

Utfordring #44 - lag noe med dikt,sitat eller ordtak på

Først ønsker vi å takke for den enorme oppslutningen om vår utfordring #43. Det var utrolig mange som hadde tid og lyst til å lage bidrag i sommervarmen! Det setter vi veldig pris på!
Det vil bli trukket en vinner med random.org som vil bli publisert innen etpar dager! 

Her kommer så første utfordring for august!
Vi ønsker denne gang å se et prosjekt (layout, kort eller annet scrappeprosjekt) med dikt, sitat eller ordtak på. Hva du velger, er opp til deg selv, men det må være et dikt, sitat eller ordtak på prosjektet. Om det er noe du selv har i en bok, som du gjengir, eller om det er et stempel med slik ordlyd på kan du selv bestemme. 
Reglene for innlegg finner du i sidebaren. Vennligst respekter disse enkle reglene som vi har. 
Vi håper å se, som vi vanligvis gjør, mange fine bidrag også denne gang!
Innlegget ber vi om at du publiserer i Mr. Inlinkz (frosken) under (kommer så snart som mulig).

Som vanlig har vi litt inspirasjon vi ønsker å dele med dere.

For august måned har vi fått med oss ei super jente fra Steinkjer, som heter Hildegunn, som vår gjestedesigner i august!
--
Her er en liten presentasjon av Hildegunn:

Hildegunn Aune

Jeg heter Hildegunn, er 32år og bor i Steinkjer sammen med min samboer og våre to gutter på 6 og 7,5 år. Jeg er utdannet sykepleier og jobber som nattevakt. Jeg har alltid likt å holde på med hobby; å strikke startet jeg med før jeg begynte på barneskolen. Og det har blitt en del  strikkede plagg etter det.

Min første kjennskap med papirhobbyen fikk jeg i desember 2005 da jeg var hjemme i permisjon med yngstemann og ble med på et julekortkurs her i byen. Jeg fortsatte med scrapping før jeg for noen år siden innså at jeg ville lage kort igjen. Og mange kort har det blitt etterpå. Jeg er glad i farger, og lager kort både med klare farger og pasteller. Vintage blir det også en del av. Inspirasjon får jeg fra blogger, utfordringer og blader. Jeg er nå DT-medlem hos Sukkersøtt og HeidisHobbystuggu.

Bloggen min finner du herHa en fin dag


Hildegunns bidrag:


Og her er Design teamets bidrag til denne utfordringen:
DT-Trine:

DT-Jeanette:

DT-Guro:


DT-Lisette


DT-Nelle:

Utfordringen varer til 15. august kl 20!