fredag 1. april 2011

Gjeste Designeren for April 2011

Vi bare måtte få med oss denne dama som vår Gjeste Designer, hun har fulgt med oss helt i fra begynnelsen omtrent, og hun lager de utroligste vakreste ting av papir!
Hun har deltatt i våres utfordringer uttallige ganger og vunnet et par ganger og tror jeg, opp igjennom og stadig ser vi at hun er blandt en av design teamets favoritt :D
Hun er en stor inspirasjons kilde! Absolutt verdt en titt innom hennes blogg!
Så hun måtte jeg bare kontakte
Og gjett om vi ble glade da hun sa ja! :D
Vår Gjeste Designer i hele April er:


Gro Nilsen

Presentasjon:

Hei!
Jeg heter Gro og bor i Holmestrand.
Begynte med å lage kort i 2007 da jeg ble permitert et halvt år fra jobb pga. ras i Hanekleivtunnelen.
Jeg og tre andre jeg jobbet sammen med fant ut at vi måtte ha en hobby til, skulle vi klare oss et halvt år uten jobb. En av de hadde puslet litt med kortlaging før, så da var det bare å sette i gang. Vi ble voldsomt imponert over alt som kunne gjøres og har vært dønn hekta siden.. ;-)
Jeg lager stort sett alt mulig, har ikke noen spesiell stil vil jeg vel si..... Bruker som regel mye blomster og er litt gald i Magnoliane mine for tiden... Men det varierer veldig.
Her eget hobbyrom og det setter jeg stor pris på, for da er det bare å lukke døra til alt rotet når man er ferdig... ;-)
Mesteparten av utstyret mitt handler jeg på nett. Hender vi er en tur i Tønsberg på Lines Hobby og Gode Minner, har også vært en gang i Strømen på Bikuben ( eller himmelen som man også kan kalle det;-))
Håper aldri jeg blir lei av å lage kort. Det er utrolig koselig å samles en hel gjeng nå og da, man blir kjent med en del nye folk og det er rett og slett litt terapi for sjelen ... :)
Gro

3 kommentarer:

merethe sa...

Tenk at du har fått lov til å bli gjestedesigner:) Det hadde vi ikke trodd når vi begynte i 2007.Ler litt når jeg tenker på de korta vi lagde da. Og nå har du jo blitt super flink på kortlaging:) Stå på, detta kan du.

Anonym sa...

Grattis som DT:))

Tone sa...

På tide tenker jeg;) at noen endelig har fått med seg alt det utrolig flotte og nydelige du lager Gro - du har din egen unike fantastiske stil!!! Jeg forventer å se deg i ett designteam snart jeg;)

Dette fortjener du Gro!!!

Klem fra Tone:)