onsdag 31. mars 2010

Måned sponsorene for April 2010


Vi er stolte av å få presantere
Måned sponsorene for April 2010

Aud Kirsten har en ny oppstartet liten nettblogg, hvor du kan få kjøpt utrolig lekkre ting. Masser av herlige roser, metallpynt & bånd for å nevne noe :) Til en veldig grei pris!Di's Digi Downloads har utrolig mange flotte Digitale stempler, kjempe søte! Og hun leverer dem i jpg format så det er enkelt å bruke for alle :)
Her er hva Diane skirver om seg selv og hennes virksomhet;


Short Bio of Di's Digi Downloads
I started my digi site in December after cardmaking for 3 years and realising I could possibly draw my own images.
I studied graphic design many years ago and was told I would not make an illustrator as I wasn't good enough. So I went into graphics and photography.
I work part time as a ophtmalmic photographer in the NHS, but my true love is drawing and seeing cards made with my images and what some wonderful crafters do with them is just fabulous.
When I started my site, I needed some characters an I took inspiration from my daughter and sons cuddly toys, Cookie and Kaboodle. I also included a young girl I called Maisy.
My images have just gone on from there and I hope they are improving all the time and there will be many more to come.
-Diane-

Her er en oversettelse til de som evt ikke kan engelsk :) ;
En kort biografi om Di's Digi Downloads
Jeg startet min digi side i desember, etter å ha drevet med kortlaging i 3 år og innså at jeg muligens kunne tegne mine egne motiv.
Jeg studerte grafisk design for mange år siden, og jeg ble fortalt at jeg ikke kunne bli en illustratør, fordi jeg ikke var god nok. Så jeg begynte med grafikk og fotografi.
Jeg jobber deltid som opthalmic fotograf (øyefotograf) på NHS. Men min største kjærlighet er tegning, og å se kort og kreasjoner laget med mine motiv av fantastiske kortlagere. Og det de kan gjøre med dem er bare helt utrolig.
Da jeg startet min digi side, trengte jeg noen karakterer. Og jeg fant inspirajonen fra min datter og sønns kosedyr, Cookie og Kaboodle. Jeg inkluderte også en ung jente som jeg kaller for Maisy. Mine motiv har bare utviklet seg fra der, og jeg håper de vil utvikle seg hele tiden og at det k ommer flere i tiden som kommer.
-oversatt av Linda-Kjenner vell de fleste av oss veldig godt :)
I hvertfall vi som bor i norge, da det er en av norges største scrappbutikker både i real life og på nett :)
Papi i Hjertet er blitt årets scrappebutikk i 2007 og årets forhandler i 2008!
Dem har omtrent ALT du måtte ville ha til scrapbooking og kortlaging!
Og nå kommer de med et eget Stempel design som heter; Heartfelt Design. Utroolig flotte stempler, ta en titt her :)
De kommer også om ikke så alt for lenge, med en egen papir kolleksjon! De er vi vell ikke alene om å vente spent på eller?!! :)
Nettbutikken
Bloggen

En stor takk til våre sponsorer!

-Linda-

Ingen kommentarer: