søndag 28. februar 2010

Måneds sponsorer for Mars 2010

Heia alle sammen. Da starter vi friskt på en ny måned i morgen. Og i morgen vil vi også komme med en ny utfordring!! Vår utfordring nummer 12!
Så ikveld tenkte jeg at det passet å legge ut litt informasjon om våres sponsorer i Mars.
Vi er så heldige å få med oss 2 flotte forhandlere som lager både ''vanlige'' stempler samt at dem har spesialisert seg for Digital stempler. Og vi i Design Teamet har hvert så heldige og fått digitale stempler å leke med fra begge forhandlerne. Og det er disse dere vil se oss bruke i Mars måneds design team kreasjoner :) Først ut er Mo's Digitale, hvor vi har fått et utrooolig herlig motiv, som dere vil se de fleste av oss har brukt på neste utfordring:)
Og så kommer Moia Scrapbooking, i slutten av mnd, hvor vi har hvert så utrolig heldige at vi ha fått lov til å plukke ut hvert vårt Digitale motiv. Mange herlige motiv å velge mellom, absolutt.
Ta en titt innom våres sponsorer for Mars måned da vell!! :)

Her kommer en liten presentasjon av dem begge;

Mo's Digital Pencil too!
Mo's Digitale er startet og drevet av Mo Manning. Hun lager hovedsakelig Digitale Stempler, men har også gitt ut en del av sine populære motiver i rødgummi stempler:) Hun er til vanlig en barnebok forfatter og illustrator. Ta en titt innom hennes butikk; http://digitalpenciltoo.com og ikke minst hennes blogg; www.digitalpenciltoo.blogspot.com og hennes utfordringsblog; www.mosdigitalchallenge.blogspot.comMoia Scrapbooking
Moia Scrapbooking er et lite firma som designer digitale stempler, umonterte gummistempler og filer til Silhouette/Craft Robo. Moias Scrapbooking eies og drives av Ann-Margret Sørli Hågensen, hun jobber som designer, og tar gjerne oppdrag fra butikker og andre som ønsker å få laget egne stempelplater.
Ta kontakt med Moia Scrapbooking på e-post: a.haagensen@bbnett.no

Besøk Moia Scrapbooking sin nettbutikk: http://kreativ.epla.no

Ellers vil jeg og bare si at jeg kommer tilbake med vinneren av utfordring 11 i morgen, og det vil bli trukket ut vinner gjennom Random.org
Men vi i DT syns det er kommet så utrooolig mange flotte bidrag til vår fargerike oppgave, og vil gjerne dele med dere noen av våres favoritter :)

Ingen kommentarer: