onsdag 4. januar 2012

Månedens Sponsor Januar 2012

Det er blitt Januar 2012!
Godt Nytt År Alle Sammen!! :D


Nytt år og ny måned betyr jo at vi skal presentere for dere hvem som er våres sponsorer!
For hele 2012 året kan vi glede dere med mange herlige sponsorer, som dere kan finne på venstre sidebar her i bloggen. Hvor dere vil se at det er kommet litt 'nye' navn i år og det er vi veldig glade for at vi kan presentere :D Men også har vi med oss mange av våre herlige trofaste sponsorer i år igjen, og det er vi veldig veldig glade for :D :D

For Januar 2012 har vi den glede å presentere som denne månedens sponsorer:

3ndypapir.no
Er igjen en av våres flotte sponsorer for året og
For å friske opp hukommelsen litt - her er litt historie om 3ndy:
3ndypapir er en liten norsk produsent av mønsterpapir for scrapbooking, kortlaging og papir-hobby.
3ndypapir ble startet av Lene Solhaug, Vibeke Spigseth og Gudrun Loennecken i 2007. 3 Kreative, papirglade damer, med en drøm om å lage mønsterpapir til norske papir-elskere. Derav navnet 3ndypapir.
Vår første kolleksjon var julekolleksjonen 2007. Dette ble en overveldende suksess, og selv om Vibeke sluttet i 3ndy etter den første lanseringen fortsatte Gudrun og Lene videre.
Firmaet har i løpet av de siste 2 1/2 årene vokst til en sor suksess både her i Norge og internasjonalt.
Lene og Gudrun har reist rundt og holdt kurs, vært på messer og treff og blitt kjent med mange, mange koselige papir-entusiaster i Norges land, og vi har satt utrolig stor pris på all skryt og all oppmuntring, og å se alt det vakre som lages med våre papirer gjør oss utrolig stolte og glade.
I 2010 valgte Lene å slutte som eier og designer i 3ndypapir, for å kunne bruke mer tid med familien, og å jobbe i deres familie-firma.
Men 3ndypapir forsvinner ikke av den grunn. Gudrun fortsatte videre alene og lanserte både en sommerkolleksjon "secret garden" og en julekollekjson ''Hilsen Gudrun'' i 2010.
Og har NÅ kommet med Vår kolleksjonen for 2011 som heter; ''Sweethart''

3ndypapir ble startet fordi vi alle 3 hadde en drøm om å designe mønsterpapir - denne drømmen lever videre, og det er selvsagt på grunn av alle våre trofaste kunder og fans at vi har fått dette til å bli en suksess-bedrift.
TUSEN TAKK!

Gudrun


Her finner dere bloggen til 3ndypapir, en utrolig flott og inspirerende blogg hvor du finner idéer og ikke minst herlige tutorials av alle slag! Absolutt verdt en titt innom!! :D
Og HER finner du hoved siden til 3ndypapir.no***

The Paper Shelter


I år har vi fått med oss The Paper Shelter Digi Stamps, og de sponser med gavekort i nettbutikken sin! Hvor du finner de utroligste og søteste digi motivene vi har sett på lenge! :D

Her er hva de sier om seg selv (engelsk tekst):
If you are looking for fun, cute and lovely digi stamps for your paper-crafting or web design projects, The Paper Shelter is your one-stop boutique! This growing catalog of high-quality digi stamps with many different kind of options offers a multitude of themes such as everyday items, holidays, special occasions, children, adorable characters and creatures. Stamps are available in standard black and white line art, as well as in pre-colored format. Images are wonderful for coloring and make perfect additions to greeting cards and scrapbook albums.


-----
her finner du utfordringsbloggen for the paper shelter og her finner du nettbutikken :)


http://www.folkvangar.com
http://www.thepapershelter.com/

~~~~~~~~~~~~~~~~

Dette var vår måned sponsorer for Januar 2012.
Er det noe du lurer på eller ikke forstår i teksten er det bare å sende oss en mail på
kortomania@gmail.com - så svarer vi så godt vi kan :D

If there is anything you like us to transelate, if you can't understand what we've wrote, just send us an e-mail and we will try to transelate as best as we can :D

Photobucket

Ingen kommentarer: