onsdag 16. november 2011

Utfordring 51

God Morgen!
Vi er allerede halvveis i November dere!
Er ikke mange dagene igjen til Jul!
Noen fler som kjenner 'panikken' komme? Over at en ikke har rukket alt det en skal rekke? :P
Det er noen uker igjen heldigvis, og en kan rekke å lage en god del lekkert å gi bort som julegaver enda ;)
Skjokolade er alltid en 'bankers', og dekorert med herlige designpapirer og pynt, blir det en lekkert og kjær gave å gi :D
Om du har litt tid til overs, hiv deg med på vår herlige oppgave denne gangen, enkelt og greit! :D :D


Det er tid for

Utfordring nr 51!


Lag / Dekorer en gavepose!!

Finn fram dine hvite eller gråpapir poser og dekorer med lekkre julepapir (f.eks), og gjør ferdig en liten gave til Jul. Utfordre gjerne deg selv med å lage en papirpose i fra bunnen av om du har en flott tutorial på det :D
Uansett; vi vil se de lekkreste gaveposer dere kan lage :D
Hiv deg med da vel!! :D


Sew Many Cards sponser premien denne måneden,
og for denne utfordringen sponser de med 3 digitale motiv til vinneren!!
se mer info om Sew Many her

Her er våre Design og vår tolkning av Utfordringen;


Gjeste Designer November 2011
Bettina



Og her er hennes andre herlige GDT bidrag for oss;
En dekorert Julepose

''Tusen takk for den flotte Gjeste Opptrednen Bettina! Det har hvert utrolig morro å se dine løsninger på våres oppgaver :D''


Design Teamet;






DT - Kirsten

Jeg har laget et posekort med en tag inni. Stempelene er digitalstempler fra Emerald Faeries Garden, fargelagt med fargeblyanter. På vingene har jeg brukt Stickles-star dust glitter og Glossy accent. Teksten er to vers av "Vår beste dag" av Erik Bye. Halvperler og roser fra Kort og Godt. Hvite sommerfugler er stemplet og embosset på overheadark og klippet ut. Ark er fra Pion design, Prima marketing - Botanical collection, Paper Cellar - Victorian Burgundy collection og Bazzill. Liten metallsvirle på tagen fra Korthobby.


DT - Jeanette


Jeg har dekorert en brun papirpose. Syns det godt kan puttes noe oppi posen, men har ikke helt bestemt meg for hva enda. Sjokoladehjerter og et gavekort f.eks. Stempelet tror jeg er North Star Stamps, og motivstemplene er Whiff of Joy og Magnolia høst kit. Syns det julestempelet kunne brukes også til noe annet enn jul. Har ellers dekorert ganske enkelt med en kakeserviett og osteklut. Det lille runde stempelet er kjøpt på Papirloftet. Blomsten som er fargelagt under det runde tekststempelet tror jeg er Prima eller noe slikt


DT - Heidi
Har bruk en brun papirpose, to typer bazzil, maja design papir, en rund serviett, vintage motiv, svirledies, lilla blomst fra prima, blader samt noen små retro blomster med perler. Har stanset avlangt hull i toppen og knyttet på en osteklut i sløyfe.


DT - Linda
En Julepose til gave eller godis :D
Jeg har brukt papirer ifra fjorårets MakingMemories Falala kolleksjon, Bladene er stempler ifra Nille som er fargelagt med Touch Markers, det samme er Motivet som er ifra Sew Many. Ellers brukt div bånd, bling og blomst + tekst fra kreativ hobby :)



DT - Trine
Har pyntet en papirpose med papirer fra Maja design. Tekst fra stempelglede. Snøkrystaller og bord fra MS punch. Ellers er det brukt blomster, halvperler og spellbinders. Motivet er Nellie Snellen fargelagt med prismacolor på kraft.


DT - Ane
Mønsterak fra pion, blonder fra kort og godt. blondeserviett, vintage bilde fra pion,
blomster fra papirgleder, kort og godt, osteklut, metallhjørne fra kort og godt,
stempel fra ladybug and friends.



DT - Nelle
Jag har gjort ett "Paperbag album" med 3 bruna papperspåsar som jag delat på mitten och sedan satt ihop med min Bind it all. Jag har fyllt den med 9 recept på mitt favorit julgodis, receptkorten är laminerade för att hålla längre. Mönsterpapper, dekorationer och söta stämplar har jag dekorerat sidorna med. På tagen som sitter på sidan har jag använt RubOns och ett gelatinblad.



DT - Lisette
brun papirpose pyntet med nodepapir og papir fra Inkido


_




For en nærmere titt og for flere detaljer av DT - sine bidrag, ta gjerne en titt innom hvert enkelt sin DT's blogg :D


Lenk ditt bidrag opp med en direkte lenke til Inlinkz innen 30. November klokka 20:00 fra en blogg eller et åpent galleri :) Har du ikke blogg e.l., kan du sende ditt bidrag på mail til kortomania@gmail.com (mrk ditt bidrag med navn og utfordring)
Vi vil og minne på om å lese våre 'små' regler før du entrer ditt bidrag :D

Tusen takk :D


Photobucket
---