torsdag 1. september 2011

Månedens Sponsor September 2011

Det er alt 01. September idag!
Og det betyr at det er tid for presentasjon av våres måned sponsorer :)
Velkommen :D
Vi har og denne gangen 2 fantastiske sponsorer å presentere for dere!
Og de er
Leanne.no
& Stampers Heaven
Her kommer deres presentasjoner;


Leanne.no
Leanne - kreativ søm drives av Susanne Imperatori med hjelp av datteren Silvana.

Susanne kommer opprinnelig fra Sveits og har sydd så lenge hun kan huske. Det er kanskje ikke så rart når det finnes både skreddere og klesdesignere i slekta. Intill for noen år siden hadde også noen slektninger en liten bedrift der de produserte broderier, blonder og knapper. Dette gjorde at Susanne tidlig fikk et godt øye for kvalitetsprodukter innenfor sytilbehør. Det viktigste for Susanne er likevel å spre syglede. Det er derfor også hun som gjennomfører de fleste av sykursene.

Silvana syr først og fremst klær til seg selv, fordi hun synes at kjøpeklær ofte er litt kjedelige. Hun hjelper også Susanne med å designe og utvikle nye modeller. Silvana er også med når vi gjennomfører sykurs til barn, eller dagskurs med mange deltakere. Hun hjelper også til med pakking av bestillinger iblant.


Leanne - kreativ søm tilbyr sytilbehør og andre syrelaterte produkter til deg som ønsker å være kreativ med nål og tråd. Mange av våre produkter passer også til tekstilscrapping.

-Leanne.no sponser er flott innpakket og hemmelig premie pakke
(ja til og med ikke vi vet hva de har sendt :D)
Spennende! :DDen andre sponsoren vi har med oss denne måneden er;

Stampers Heaven

StampersHeaven er en nettbutikk som fører produkter innenfor kortlaging og scrapping.
Butikken så dagens lys i oktober 2009. I starten var det egenproduserte stempler som var hovedproduktet, etterhvert har produktspekteret og omfanget økt betraktelig.
Og er i stadig økning.
De har en egen kategori med pynteprodukter, Vintage Collection, der du finner produkter som passer spesielt til vintage stilen.
De fører kjente merkevarer som Prima Marketing, Ek Success, Rangers, Tim Holtz etc. I tillegg prøver de å finne spennende varer fra produsenter som er litt mindre kjente i Norge.

Stampers Heaven har også en blogg det går ann å følge med på , den finner dere her.
Og Lena (lenas kreative hule) & ei som heter Cathrine (cathrines kreative) driver også en kursblogg som heter; To kreatives kursblogg...og litt til...
Du kan også følge Stampers Heaven på Facebook! :D

Stampers Heaven har akkurat fått inn ny design av stemplene sine, og du å du så mye lekkert dem har fått seg. Alt til enhver anledning.
Kort O Mania design team er så heldige å få lov til å være litt ''prøve kaniner'' for disse stemplene og dere vil se oss designe med hennes stempler i Mars måned :D

Her ser dere noen eksempler på de flotte stemplene som akkurat er ankommet Stampers Heaven;

- Stampers Heaven sponser flotte stempler i premie! :D
Photobucket

Ingen kommentarer: