mandag 22. november 2010

Nytt DT Medlem...

God Ettermiddag :D

Pga diverse personlige årsaker har Hege aka Bestevenn, bestemt seg for å ''trappe ned'' i sin stilling som DT-jente. Hun vil fortsatt være med oss i teamet, men hun vil bli en stedsfortreder eller en såkalt vikar med goder :D
I hennes faste plass, har vi valgt å ta inn ei anna herlig og kreativ jente, som vi har funnet blant alle de herlige søknadene vi fikk inn fra DT-call'en vi hadde :)

En Varm og Hjertelig Velkommen til
Heidi aka O'Heidia!
Jeg heter Heidi Rahm og er en god gammel 69 årgang. Jeg er gift med Tore og vi har to barn som er født i 1998 og 2000. Bor på Kløfta - et lite tettsted som ligger i nærheten av Gardermoen. Jeg startet med scrapping i januar 2006. Frem til da hadde jeg spart litt papir og utstyr - men jeg kom liksom ikke i gang av meg selv. Da fant jeg en bloggverden full av andre hoobyister og steget ble tatt. Jeg har etterhvert gått over til å lage kort også og synes det er kjempegøy. Aller helst håper jeg at jeg får til å gjøre begge deler - scrappe og lage kort!
På hobbyloftet mitt trives jeg veldig godt. Jeg slapper av og koser meg med hobbyen min og glemt er tv-serier og alt annet. Viktigst av alt - jeg har fått langdistansevenner og kortdistansevenner gjennom hobbyen. Noen treffer man jevnlig, andre av og til og noen bare taster man med. Det er uansett veldig koselig og gir meg masse!
Gleder meg til å være med i DT teamet hos Kort O Mania. Jeg har alltid likt denne utfordringsbloggen og jeg gleder meg til å besøke dere som deltar på utfordringene hos oss. Takk for at jeg får mulighet til å være en av teamet og jeg jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene.
Hilsen Heidi

Trykk HER for å komme til Heidi sin blogg :D


Velkommen som en av oss DT-jentene, Heidi! :D

10 kommentarer:

magnholia sa...

velkommen, har du en blogg?

linsal sa...

ups, har jeg glemt å linke hennes blogg? det skal jeg få gjort med en gang! beklager det :D
klem linda s l

Knerten sa...

Så hyggelig, gratulerer Heidi :-)

Gry-Heidi sa...

Gratulerer så mye, Heidi :o)

Klem ;)

toi9 sa...

Gratulerer så mye som DT :)

ullpurka sa...

Gratulerer så mye med DT plassen Heidi. Her gleder jeg meg til å følge med deg og det du lager.
Klemmer

Lenas kort sa...

Så morro,Heidi :-) Gratulerer med DT jobben :-)

Pink lady sa...

Gratulerer som nytt DT medlem Heidi!!
Lykke til:-)

Pia sa...

Gratulere med DT jobbet, du er så dygtig og glæder mig til at se flere af dine flotte kreationer
knus Pia

mettepip sa...

Gratulerer så masse Heidi!
klem fra
Mette