søndag 1. august 2010

Utfordring #21 fargekombinasjon

Da er det 1. august og på tide med en ny utfordring her på Kort 'o' Mania-bloggen! Som de fleste her av design team-medlemmene har det vært ganske stille i juli med ferie! Men nå er det vel en god del som er tilbake fra ferie og kan slenge seg på vår utfordring som denne gang er en fargekombinasjon! Svart, gul og grønn er fargene som skal brukes på kort/layout osv. Vi godtar ikke digitale layouts, ellers godkjenner vi det aller meste. Reglene finner dere i sidebaren.
Første utfordring sponses av Karen Doodles, og vinneren får velge hele 3 stempler (digitale) fra hennes flotte kolleksjon!


Først ønsker vi å vise frem et lite knippe av våre favoritter som kommer i slide-showet under.


Og så til vinneren av utfordring nr. 20 som var å følge en skisse laget av vårt dyktige design team-medlem Benedicte!
Denne gang ble det etter avstemning valgt frem Scrappelise! Her skiller det bare ett poeng mellom første og andreplassen! Gratulerer så mye Scrappelise, vennligst kontakt oss via vår e-postadresse for å få premien som sponses av Meljens design! Hele 4 digistempler vil vinneren kunne velge seg fra Meljens flotte kolleksjon!
Scrappelise

Så over til utfordringen for denne måned! Under presenteres design teamets bidrag til denne fargekombinasjonen. Vi håper dere blir inspirert til å være med. Legg inn bidraget deres i Mr. Linky! Utfordringen løper til den 14. august kl 20!

Benedicte


LindaAud Kirsten


Hege/Bestevenn


Lisette


Heidi


Jeanette


12 kommentarer:

Gro sa...

Hei!
Jeg tror dere har surret litt med vinneren av utfordring nr 20.
Det står at det er Scrappelise som har vunnet, men kortet det er bilde av er mitt.... ;-)

Uansett så finner dere vel ut av det :-)
Jeg gleder meg til å ta fatt på en ny utfordring..... :-)

Ha en strålende dag!
Gro

Benedicte sa...

vi har nok det. ska be "sjefen" rette opp i det

Scrappelise sa...

Jeg tenker det er Gro som har vunnet her, et kjempeflott kort hun har lagd! Og jeg skal kaste meg på fargeutfordringen, fint at dere har så varierte oppgaver!

Jeanette sa...

Oi... jeg beklager så mye med rotet. Skal kikke på dette nå! Jeg vikarierer for Linda, og da blir det jo ikke så enkelt! Beklager så mye!

Jeanette sa...

Da skal bloggen være rettet! Igjen beklager jeg så mye både til Gro og til Scrappelise for feilen... Det gikk litt fort når jeg la ut utfordringen i dag, ser jeg... godt dere følger med!

Bococco sa...

Da er mitt bidrag levert! :) Denne utfordringen var flott!

Ellinore sa...

Slenger meg på.....morsomt med utfordringer.

lissy-hanne sa...

Et fødselsdagskort. Skønt at være med.

Anonym sa...

Flotte farger -prøver meg:)

Kari sa...

Artig oppgave med farger jeg sjelden bruker og i alle fall ikke sammen. Håper dere liker bidraget. :)

Kari

Merete/Scrappeguri sa...

Litt uvante farger for meg, tenkte først litt skarpere farger -men det ble nok dusere farger. Dere har flotte og varierte utfordringer!
Ha en flott helg!

Snabbscrapparen sa...

Jag vet inte om jag har länkat på rätt sätt, men i mitt inlägg finns en hyperlänk till er blogg. Det var en spännande utmaning och jag ser framemot att delta i fler!