Sider

tirsdag 1. juni 2010

Månedens Sponsor for Juni 2010Er vår Måned sponsor i Juni, og det er en glede å ære for oss å ha dem som sponsorer!

Her er litt Historie om 3ndy:
3ndypapir er en liten norsk produsent av mønsterpapir for scrapbooking, kortlaging og papir-hobby.
3ndypapir ble startet av Lene Solhaug, Vibeke Spigseth og Gudrun Loennecken i 2007. 3 Kreative, papirglade damer, med en drøm om å lage mønsterpapir til norske papir-elskere. Derav navnet 3ndypapir.
Vår første kolleksjon var julekolleksjonen 2007. Dette ble en overveldende suksess, og selv om Vibeke sluttet i 3ndy etter den første lanseringen fortsatte Gudrun og Lene videre.
Firmaet har i løpet av de siste 2 1/2 årene vokst til en sor suksess både her i Norge og internasjonalt.
Lene og Gudrun har reist rundt og holdt kurs, vært på messer og treff og blitt kjent med mange, mange koselige papir-entusiaster i Norges land, og vi har satt utrolig stor pris på all skryt og all oppmuntring, og å se alt det vakre som lages med våre papirer gjør oss utrolig stolte og glade.
I 2010 valgte Lene å slutte som eier og designer i 3ndypapir, for å kunne bruke mer tid med familien, og å jobbe i deres familie-firma.
Men 3ndypapir forsvinner ikke av den grunn. Gudrun fortsetter videre og har allerede lansert en sommerkolleksjon "secret garden" i 2010, og planlegger en ny julekolleksjon som kommer senere i år.
3ndypapir ble startet fordi vi alle 3 hadde en drøm om å designe mønsterpapir - denne drømmen lever videre, og det er selvsagt på grunn av alle våre trofaste kunder og fans at vi har fått dette til å bli en suksess-bedrift.
TUSEN TAKK!
Gudrun

Kort 'O' Mania Design Team er så heldige å blitt sponset med de lekkre nye papirene fra sommer kolleksjonen demmes, og dere vil se oss bruke disse i våre kreasjoner i hele Juni! :D
Tusen Tusen takk Gudrun!

Her ser dere hvordan dem ser ut, og det er disse som også blir premien på våre utfordringer i Juni, gled dere!! :D

Her finner dere bloggen til 3ndypapir, en utrolig flott og inspirerende blogg hvor du finner idèer og ikke minst herlige tutorials av alle slag! Absolut hvert en titt innom!! :D

Klemmer fra Linda
og resten av Kort 'O' Mania jentene!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Brug den her kode for at linke direkte til jeres bidrag :)

<+a href="http://kortudfordring.blogspot.com/">tekst her<+/a+>

Husk å tage væk de tre +`erne og erstat vores netadresse med link til dit bidrag, samt teksten du ønsker der hvor der står tekst :)

100000 tak for dit bidrag :)